Prośba o oględziny sokoła :-)
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Polubił posty: 4
- Otrzymane Polubienia: 3
Prośba o oględziny sokoła :-)
Znalazłem coś takiego :
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-gsx1300r ... 75289.html
ul. Trakt Brzeski 80
Wesoła - Stara Miłosna k. Warszawy
Jeśli ktoś znajdzie chwilę czasu i może tam podjechac, realnie ocenic jak to wyglada to będę wdzięczny.
Pozdrowionka.
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-gsx1300r ... 75289.html
ul. Trakt Brzeski 80
Wesoła - Stara Miłosna k. Warszawy
Jeśli ktoś znajdzie chwilę czasu i może tam podjechac, realnie ocenic jak to wyglada to będę wdzięczny.
Pozdrowionka.
GS 500F --> GSX 1300R Hayabusa --> GSX-R1000 Limited Edition by Adu --> spadłem na dno...
tel. kom. 665 - 157 - 342
Re: Prośba o oględziny sokoła :-)
jednak sie Eysiu uparł na sokoła :evil:
Ostatnio zmieniony czw, 28 cze 2012, 15:47 przez Vais, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
to blisko Emila jak nikt kto się zna się nie odezwie to mogę podjechać i spojrzeć moim laickim okiem
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- Moderator
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Otrzymane Polubienia: 15
Emil chcial zauwazyc ze juz sie przeprowadzil jakis czas temu, moge podjechac tylko ze ja sie nie znam na motocyklach a juz na pewno nie na haykach, to osoba prv sprowadza czy jakis komis? otwarte to bedzie w sobote albo wieczorem?
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
takie troche dziwne te ogłoszenie !!
używany turystycznie ale 350km/h sprawdzone !!
poza tym akcesoryjna zębatka która dodaje mocy i co jest zamontowane za tablicą ??
no i jeszcze nr rejestracyjny jakoś tak mi nie pasuje do spokojnej jazdy :twisted:
ale to takie moje drobne uwagi
używany turystycznie ale 350km/h sprawdzone !!
poza tym akcesoryjna zębatka która dodaje mocy i co jest zamontowane za tablicą ??
no i jeszcze nr rejestracyjny jakoś tak mi nie pasuje do spokojnej jazdy :twisted:
ale to takie moje drobne uwagi
Kiedy siedze na maszynie, totalny czuje luz...
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
-
- Śmigająca po niebiańskich trasach
to pod rejestracją to scotoiler ...
spore wgniecenie na zbiorniku z prawej strony ... pewnie coś spadło
spore wgniecenie na zbiorniku z prawej strony ... pewnie coś spadło
-
- Moderator
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Otrzymane Polubienia: 15
wlasnie chcialem powiedziec, ja bym sobie darowal jak koles takie smuty w ogloszeniu pisze, w ogole dla mnie sposob pisania ogloszenia skresla ten sprzet, czy po prawej stronie pod bakiem nie ma odpryskow na owiewce? slabe zdjecie, nie widze
pozdrawiam,
Emil
Emil
W Niemczech jeździła na autostradach i turystycznie, choć budzik zamknięty... i dlatego ma tak KOLOSALNY przebieg - 4000 km rocznie... Poza tym, po 52000 kmów upadła Niemcowi i się biedak przestraszył... Nojapierdole! Ogłoszenie śmierdzi Audi A6 2,5 tdi rocznik 2002 użytkowanym przez niepalącą Niemkę z przebiegiem 68000 km. ALE! Sprawdzić warto, może Niemiec rzeczywiście strachliwy jest.
-
- BS Brother
... tak, tak, wszystko to czytałem i widziałem ale może nie jest aż tak źle technicznie, może warto sprawdzic ?
GS 500F --> GSX 1300R Hayabusa --> GSX-R1000 Limited Edition by Adu --> spadłem na dno...
Tak tak ,może to być super sprzęt,ale ja bym nie dołożył do tej transakcji reki.
Sprzęt ma kupić ,Eysiu a to nie jest sprzęt dla niego.nie wiem dlaczego Cukier tak sie zaangażowałeś w ten źle wróżący zakup
Zastanówmy się,czy kolega przemyślał zakup takiego moto ,ooo odpowiedz będzie ze na pewno tak i nic na ziemi i niebie go nie zniechęci
Ale my możemy w małym stopniu np. nie pomagając w zakupie,niech inni biorą odpowiedzialność za decyzje Tysia,rodzina, koledzy z podwórka, Cukier.
Wiemy dobrze ,jak to się może skończyć i w takim przypadku w mniejszym lub większym stopniu dołożymy swoja cegiełkę w razie jakiegoś nieszczęśliwego zdarzenia
Pomyślmy ,dlaczego Eysio nie chce wystartować od małej pojemności ,tak jak wszyscy i tak jak wszyscy nabywać umiejętności bezpiecznie i z głową.
Mowi ze jest mądry i ma poukładane w głowie,ale wybory które chce zrealizować przeczą temu,Hajka, gsxr -wszystkie ,to maszyny nie dla zielonego na pierwszy motocykl,no ale Eysiu wie lepiej i on ma racje,ludzie którzy maja już setki tys.km. na koncie, mylą sie , a proponują male motocykle bo sa zazdrośni albo głupi i sie nie znaja.
A ja myślę ze dlatego padły takie modele które chce nabyc Eysio, bo koleś porostu chce sie lansować i w dupie ma to co inni koledzy bardziej lub mniej zaawansowani w jeździe mówią,najważniejsze jak będzie postrzegany w okolicy,twardziel i nikt mu nie podskoczy
Inna sprawa która udawania ze Eysio jeszcze nie dorósł do jazdy mocnym moto,to to ze myśli co innego, mówi co innego i robi co innego, a to kombinacja naprawdę nic dobrego nie wróżąca
Przykład z gsxr 1000 ,to ze napisał post skruchy to nic nie znaczy , zachował się jak mały Kazio w poważnej transakcji przy której wybuchła dyskusja czy to dla niego czy nie dla niego
Walczył, płakał,a do transakcji nie doszło, bo pomysł miał ,chęci ,ale najważniejszego nie było, PIENIĘDZY,zablokował wszystkich chętnych i sam nie kupił
Wiec proszę przemyśleć wszystkich którzy w swojej naturze maja POMOC INNYM, czy w tym przypadku nie popełnimy błędu pomagając kupić dziecku odbezpieczony pistolet.
pozdrawiam VAIS
Sprzęt ma kupić ,Eysiu a to nie jest sprzęt dla niego.nie wiem dlaczego Cukier tak sie zaangażowałeś w ten źle wróżący zakup
Zastanówmy się,czy kolega przemyślał zakup takiego moto ,ooo odpowiedz będzie ze na pewno tak i nic na ziemi i niebie go nie zniechęci
Ale my możemy w małym stopniu np. nie pomagając w zakupie,niech inni biorą odpowiedzialność za decyzje Tysia,rodzina, koledzy z podwórka, Cukier.
Wiemy dobrze ,jak to się może skończyć i w takim przypadku w mniejszym lub większym stopniu dołożymy swoja cegiełkę w razie jakiegoś nieszczęśliwego zdarzenia
Pomyślmy ,dlaczego Eysio nie chce wystartować od małej pojemności ,tak jak wszyscy i tak jak wszyscy nabywać umiejętności bezpiecznie i z głową.
Mowi ze jest mądry i ma poukładane w głowie,ale wybory które chce zrealizować przeczą temu,Hajka, gsxr -wszystkie ,to maszyny nie dla zielonego na pierwszy motocykl,no ale Eysiu wie lepiej i on ma racje,ludzie którzy maja już setki tys.km. na koncie, mylą sie , a proponują male motocykle bo sa zazdrośni albo głupi i sie nie znaja.
A ja myślę ze dlatego padły takie modele które chce nabyc Eysio, bo koleś porostu chce sie lansować i w dupie ma to co inni koledzy bardziej lub mniej zaawansowani w jeździe mówią,najważniejsze jak będzie postrzegany w okolicy,twardziel i nikt mu nie podskoczy
Inna sprawa która udawania ze Eysio jeszcze nie dorósł do jazdy mocnym moto,to to ze myśli co innego, mówi co innego i robi co innego, a to kombinacja naprawdę nic dobrego nie wróżąca
Przykład z gsxr 1000 ,to ze napisał post skruchy to nic nie znaczy , zachował się jak mały Kazio w poważnej transakcji przy której wybuchła dyskusja czy to dla niego czy nie dla niego
Walczył, płakał,a do transakcji nie doszło, bo pomysł miał ,chęci ,ale najważniejszego nie było, PIENIĘDZY,zablokował wszystkich chętnych i sam nie kupił
Wiec proszę przemyśleć wszystkich którzy w swojej naturze maja POMOC INNYM, czy w tym przypadku nie popełnimy błędu pomagając kupić dziecku odbezpieczony pistolet.
pozdrawiam VAIS
-
- Śmigający po niebiańskich trasach
- Województwo: świat i okolice
Ello,
treść i sposób wypowiedzi w ogłoszeniu dla większości rozwaznych posiadaczy 11tys pln dyskwalifikuje tego sprzeta, no chyba ze kogoś podnieca zakup padlinki od cffaniaka.
Co do fot, ma turystyczny uchwyt na kamerkę - może są jakieś filmiki? a i "turystyczne" oponki, turystycznie pozamykane
Lekkiego życia nie miał, ale może nie jest jeszcze na maxa wypruty, choć cena by tego nie sugerowała.
Kupisz pan padline, będziesz miał pan wydatki
PzdR
treść i sposób wypowiedzi w ogłoszeniu dla większości rozwaznych posiadaczy 11tys pln dyskwalifikuje tego sprzeta, no chyba ze kogoś podnieca zakup padlinki od cffaniaka.
Co do fot, ma turystyczny uchwyt na kamerkę - może są jakieś filmiki? a i "turystyczne" oponki, turystycznie pozamykane
Lekkiego życia nie miał, ale może nie jest jeszcze na maxa wypruty, choć cena by tego nie sugerowała.
Kupisz pan padline, będziesz miał pan wydatki
PzdR
+48604276100 +491729778995 http://www.bikepics.com/members/suzinas/
GSX1100g -> GTS1000 -> GSX1400K2 -> SV1000SK3 -> GSX-R1000K4 -> GSX-R1000K6
GMINA
GSX1100g -> GTS1000 -> GSX1400K2 -> SV1000SK3 -> GSX-R1000K4 -> GSX-R1000K6
GMINA
-
- BS Brother
Wielkie dzięki Wszystkim za okazaną pomoc. Chciałem tylko dodac, że ten post nie dotyczy Esia oraz, że nie zamierzam brac udziału w przepychankach słownych na forum, wszystkie " Marka wątpliwości " wyjaśnię z Vais-em na PW. Proszę o zamknięcie tematu i nie zabierania już głosu w tej kwestii. Pozdrawiam.