Jakiej firmy klocków hamulcowych używacie?
Ja doświadczałem się z EBC, Lucasem. Ciągle to samo, piszczy jak stary Ikarus.
Teraz założyłem nowe EBC z tyłu, przejechały niecałe 200km. Słyszę je pomimo nowego wydechu.
A może da się coś na to poradzić? Tylko nie piszcie, bym je nasmarował, kawał z brodą.
Piszczące klocki GSF 1250
Moderator: bohas
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Re: Piszczące klocki GSF 1250
EBC to kupa (moim zdaniem)
Polecam.,Brembo sintery na codzien cena przystepna
Albo super klocki - SBK5
Chyba ze chcesz poszalec ,to Brembo SA
Staraj sie nie przypalac klockow na swiatlach,moze dlatego piszcza
Polecam.,Brembo sintery na codzien cena przystepna
Albo super klocki - SBK5
Chyba ze chcesz poszalec ,to Brembo SA
Staraj sie nie przypalac klockow na swiatlach,moze dlatego piszcza
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 17
jak raz przepalisz to juz koniec, beda piszczaly do smierci
mozesz sciagnac i spilowac lekko papierem sciernym plus spsikac breake cleanerem, na jakis czas pomoze ale w koncu i tak beda piszczaly
z przyzwoitych nieoryginalnych dobrze mi sie jezdzilo jeszcze na Carbone Lorraine SBK5, ale do bandziora mniej sportowe chyba mozesz dac a nie przesadzajmy ze od razu brembo albo yoshimura trzeba (swoja droga super klocki, drogie jak cholera ale zyja dluzej dzieki czemu sie cena wyrównuje)
co do brembo to uwazaj zeby kupic do swoich zaciskow
bo nie mozesz kupic lepszych klockow do lepszych zaciskow i wsadzic do swojego liczac ze bedzie lepiej dzialac ![smiling face with open mouth and smiling... :)](./images/smilies/emojione/1f604.svg)
mozesz sciagnac i spilowac lekko papierem sciernym plus spsikac breake cleanerem, na jakis czas pomoze ale w koncu i tak beda piszczaly
z przyzwoitych nieoryginalnych dobrze mi sie jezdzilo jeszcze na Carbone Lorraine SBK5, ale do bandziora mniej sportowe chyba mozesz dac a nie przesadzajmy ze od razu brembo albo yoshimura trzeba (swoja droga super klocki, drogie jak cholera ale zyja dluzej dzieki czemu sie cena wyrównuje)
co do brembo to uwazaj zeby kupic do swoich zaciskow
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- Śmigający po niebiańskich trasach
- Województwo: świat i okolice
Ja polecam takie z czerwonym napisem SGP :mrgreen: cena nie zabija, można je dostać w każdym serwisie suzuki, w gratisie nie niszczą tarcz, dobrze hamują i nie piszczą.
PzrR!
PzrR!
+48604276100 +491729778995 http://www.bikepics.com/members/suzinas/
GSX1100g -> GTS1000 -> GSX1400K2 -> SV1000SK3 -> GSX-R1000K4 -> GSX-R1000K6
GMINA
GSX1100g -> GTS1000 -> GSX1400K2 -> SV1000SK3 -> GSX-R1000K4 -> GSX-R1000K6
GMINA
ja również polecam czerwone brembo, do tego rbf'a i pełny oplot i ze "spowalniaczy" można zrobić w miarę fajnie hamujące B12,5...