Jakie opony - GS 500
Moderator: bohas
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
Jakie opony - GS 500
siemka,
próbowałem coś wyszukać ale mi się nie udało, może słabo szukałem, a może nie było jeszcze takiego wątku.
Pytanko do użytkowników GS 500 - jakich opon używacie, co możecie polecić a co odpada ??
Śmiganie raczej głównie po mieście, sporadycznie jakaś trasa.
Z góry dzięki za info.
pzdr
próbowałem coś wyszukać ale mi się nie udało, może słabo szukałem, a może nie było jeszcze takiego wątku.
Pytanko do użytkowników GS 500 - jakich opon używacie, co możecie polecić a co odpada ??
Śmiganie raczej głównie po mieście, sporadycznie jakaś trasa.
Z góry dzięki za info.
pzdr
Kiedy siedze na maszynie, totalny czuje luz...
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Re: Jakie opony - GS 500
kurcze nie pamiętam jakie mam opony, ale wstyd :shock: sprawdzę to napiszę co i jak ![smiling face with open mouth and smiling... :)](./images/smilies/emojione/1f604.svg)
ja to jeżdżę głównie w trasy, ale po mieście też czasem śmigam![smiling face with open mouth and smiling... :)](./images/smilies/emojione/1f604.svg)
ja to jeżdżę głównie w trasy, ale po mieście też czasem śmigam
GSXR 600
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
ja mam GSa
Trasy przeróżne. I długie wypady w góry i nad morze, to znów krótkie po mieście itp. Oponki mam bridgestone battlax bt45
np. http://allegro.pl/130-70-17-bridgestone ... 83115.html
nie narzekam na nie :mrgreen:
Trasy przeróżne. I długie wypady w góry i nad morze, to znów krótkie po mieście itp. Oponki mam bridgestone battlax bt45
np. http://allegro.pl/130-70-17-bridgestone ... 83115.html
nie narzekam na nie :mrgreen:
tez słyszałem o Bt45,do zabki mamy zamiar zakupic
A stosowaliscie profil 140 (tył),podobno sie lepiej prowadzi moto
A stosowaliscie profil 140 (tył),podobno sie lepiej prowadzi moto
-
- Śmigający po niebiańskich trasach
- Województwo: kujawsko-pomorskie
może coś z Conti, jest możliwość uzyskać dobra cenę
http://www.conti-bike.pl/product_info.p ... cts_id=461
kilka osób z BS używa i zjeżdżają X komplet tego producenta
tj. bardzo sobie chwalą ...
pozdro
http://www.conti-bike.pl/product_info.p ... cts_id=461
kilka osób z BS używa i zjeżdżają X komplet tego producenta
tj. bardzo sobie chwalą ...
pozdro
[
ja tam używam 130 tak jak zakupiłem moto tak na takim rozmiarze jeżdzę (2gi komplet) na tych bt45. Na moje to kwestia gustu i grubości portfela jaką oponę wybrać ![smiling face with open mouth and smiling... :)](./images/smilies/emojione/1f604.svg)
Ja w GSie mam Pirelli Sport Demon. Moim zdaniem są mięciutkie, bardzo dobrze trzymają ale trochę szybko schodzą. O ile dobrze pamiętam w wyścigach Pucharowych klasy GS500 w Poznaniu latali na takich (a przynajmniej jeden zawodnik ze Szczecina - chwalił sobie).
Szerszą tylną oponę bym sobie odpuścił - na węższej troszkę lepiej w zakręty się wykłada (na torze kartingowym fajna zabawa była) a GS nie ma aż tyle mocy żeby potrzebował szerszą gumę.
Szerszą tylną oponę bym sobie odpuścił - na węższej troszkę lepiej w zakręty się wykłada (na torze kartingowym fajna zabawa była) a GS nie ma aż tyle mocy żeby potrzebował szerszą gumę.
Elvis pisze:Szerszą tylną oponę bym sobie odpuścił - na węższej troszkę lepiej w zakręty się wykłada (na torze kartingowym fajna zabawa była) a GS nie ma aż tyle mocy żeby potrzebował szerszą gumę.
Pytając,chodziło mi bardziej o wyglad, :twisted: ,bo ta kiszka wyglada troche kiepsko