Zimowy sen w Małopolskim
Moderator: kicek
-
Grzechu
Zimowy sen w Małopolskim
Witajcie Bracia. Rozumiem, że ta cisza powodowana jest wszechogarniającą nas zimą - no cóż my w Małopolsce z tą porą roku mamy najbardziej chyba przechlapane i najłatwiej jest nam zapaść w zimowy sen. Pozdrawiam wszystkich Braci z południowych rejonów naszego pięknego kraju. No i niechaj wiosna nadejdzie czym prędzej 
-
DOMEL
-
Grzechu
-
koziu3310
Witam!
Nie jest nas aż tak malutko...
Tylko coś mało się ludzie odzywaja..
Jakoś sobie daje rade, przynajmniej raz na tydzień schodze do garażu popatrzec na moja dzidzię
A poza tym... mogłaby juz sie skończyc ta zima! :evil: :evil: :evil:
Chyba trzeba jakąs marzanne utopić albo coś w tm stylu :twisted:
Nie jest nas aż tak malutko...
Jakoś sobie daje rade, przynajmniej raz na tydzień schodze do garażu popatrzec na moja dzidzię
A poza tym... mogłaby juz sie skończyc ta zima! :evil: :evil: :evil:
Chyba trzeba jakąs marzanne utopić albo coś w tm stylu :twisted:
-
Grzechu
Cześć Koziu.
Miło pogadać z kimś z regionu...Zazdroszczę Ci że możesz tak często odwiedzać maszynę. Ja garażuję motorek w Zakopcu a pracuję i mieszkam w Krakowie. Zwykle w weekendy jestem w górach ale ostatnio się nie składa
Fajnie byłoby jakby się odezwało więcej Suzukowców z Małopolski ! A zimy to już mam serdecznie dosyć!!!!!!!
Ps. z tym topieniem marzanny to masz zupełną rację ! :evil:
Miło pogadać z kimś z regionu...Zazdroszczę Ci że możesz tak często odwiedzać maszynę. Ja garażuję motorek w Zakopcu a pracuję i mieszkam w Krakowie. Zwykle w weekendy jestem w górach ale ostatnio się nie składa
Ps. z tym topieniem marzanny to masz zupełną rację ! :evil:
-
DOMEL
-
daannoonn
Może troszke puźno ale ważne że się chyba odezwe, ale trzeba wreście po tym długim źimowym śnie odpalić i przepalić nasze maszynki. Mam nadzieje że was spotkam w najbliższym czasie,a szczególnie na tym tzw spotkaniu który ma być dopiero w Bielanach 1,2,3maj
szkoda że tak puźno odniedawna jestem w tym bractwie bo w rzeczywistości suzu baditke posiadam od września !!!!
do zobaczenia na traśie
)))
do zobaczenia na traśie
-
Ewik
- Naciagacz Łańcucha
- Województwo: małopolskie
- Kontakt:
zimowy sen
ja czekam jak to biale badziewie splynie :evil: , jak wreszcze bede mogla wyprowadzic maszyne przed garaz.. :lol: .no i mala traska dla rozgrzewki...a jakby ktos z braciszkow chcial pogadac to jaki problem mam garaz na Pradniku czerwonym..zawsze mozna sie tam spotkac... 
oprocz tego bedzie rozpoczecie sezonu w Mnikowie wiec tam tez bedzie mozna spotkac innych warjotow jednosladowcow
oprocz tego bedzie rozpoczecie sezonu w Mnikowie wiec tam tez bedzie mozna spotkac innych warjotow jednosladowcow
-
Grzechu
Fajnie że coś ruszyło w Małopolskim - taka jakaś długa cisza była!? Widzę że wszyscy mają już serdecznie dosyć tego co dzieje się za oknem !!!!!! Ja jak dziś zobaczyłem że pada śnieg - szlak mnie mało nie trafił :furia: Niech się to wreszcie skończy...i jazda na moto! Pozdrawiam wszystkich Małopolan 
-
DOMEL
-
daannoonn