kto daje dobry internet w Warszawie
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
kto daje dobry internet w Warszawie
Siema,
sory za prywatę, ale może wszystkim się taka wiedza przyda, szukam dobrego dostawcy internetu (może być razem z kablówką, mobilny dostęp play na żoliborzu słabo działał i zrezygnowałem), ktoś coś może polecić ?
sory za prywatę, ale może wszystkim się taka wiedza przyda, szukam dobrego dostawcy internetu (może być razem z kablówką, mobilny dostęp play na żoliborzu słabo działał i zrezygnowałem), ktoś coś może polecić ?
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- BS Brother
Re: kto daje dobry internet w Warszawie
ja miałem aster, które zamieniło się na UPC. 30Mb/s i bangla nieźle.
ETZ 251
VX800
VX800'
TL 1000 S --> TL 1000 S Liter w dwóch kuflach
TygrysSport
rostwor@wp.pl
6 0 8 4 5 6 0 0 8
VX800
VX800'
TL 1000 S --> TL 1000 S Liter w dwóch kuflach
TygrysSport
rostwor@wp.pl
6 0 8 4 5 6 0 0 8
-
- BS Brother
- Kontakt:
Doświadczałem się z Aster (jeszcze przed połączeniem z UPC), Netią, Internet Partners i kilkoma innymi dostawcami. Generalnie nie byłem zadowolony.
Teraz w domumam UPC. Uważam, że jest zajebiste, polecam. W kwestii telewizji również.
Teraz w domumam UPC. Uważam, że jest zajebiste, polecam. W kwestii telewizji również.
-
- Moderator
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Otrzymane Polubienia: 15
wszystko co kablowe powinno dzialac dobrze, z malym prawdopodobienstwem ze sie zle trafi zaleznie od lokalizacji
bezprzewodowe wszystko to zalezy bardzo od lokalizacji
pytanie czego dokladnie potrzebujesz? bo moze nie potrzeba kupowac dorgiej kablowki i starczy cos mniejszego
jak radiowy to raczej 3G/4G albo 5 GHz, nizsze czestotliwosci wifi/wimax to srednio dzialaja, chyba ze masz porzadna antene dobrze ustawiona
bezprzewodowe wszystko to zalezy bardzo od lokalizacji
pytanie czego dokladnie potrzebujesz? bo moze nie potrzeba kupowac dorgiej kablowki i starczy cos mniejszego
jak radiowy to raczej 3G/4G albo 5 GHz, nizsze czestotliwosci wifi/wimax to srednio dzialaja, chyba ze masz porzadna antene dobrze ustawiona
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
tak jak pisze Emil - każdy kabel będzie dobrze banglał. Porównaj oferty/dostępność UPC (teraz to to samo co aster) i Multimedia. Wybierzesz coś dla siebie.
-
- BS Brother
dochodzi jeszcze kwestia że będę się przeprowadzał niedługo a z Multimedia trzeba na 2 lata podpisywać umowę a nie dają gwarancji czy można będzie zmienić adres dostawy netu
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Nie mogą ci przenieść usługi - umowa zerwana, to ważna opcja spytaj o nią
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
-
- BS Brother
ja mam bezprzewodowy internet z ery tzn. teraz z T-mobile i jestem zadowolona mogę wszędzie kompa zabierać i nie miałam problemów z połączeniem
GSXR 600
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
Ja mam jako dodatkowy internet mobilny Aero 2. Bezpłatnie, w Warszawie nie ma problemów z zasięgiem.
-
- Lajtowy Motonita
- Województwo: -
Marek proponuję internet w Cyfrowym Polsacie. Nr telefonu do mnie masz. Pozdrawiam
GSXF 600, GSXR 750 K5 SPRZEDANY
tel.603 882 822
tel.603 882 822
-
- Moderator
nawet najlepsze radio nie zastapi kabla jesli chodzi o jakosc
pozdrawiam,
Emil
Emil
-
- BS Brother
Jak chcesz neta tylko w domu i głównie do ściągania - kabel jest najlepszy.
Jeżeli nie zależy Ci na ściąganiu dziesiątek GB a dodatkowo przyda Ci się net poza domem, polecam mobilny. Ja np mam iplusa z limitem 10GB za 60 PLN, ale podejrzewam, że obecnie są korzystniejsze oferty.
Przed zakupem mobilnego neta należy BEZWZGLĘDNIE sprawdzić zasięg w domu, bo tutaj 100 metrów czasem decyduje czy zasięg 3G/4G jest czy nie. Do sprawdzenia zasięgu kup sobie za 5PLN startery iplus, t-mobile (innych nie polecam) w kiosku i zobacz w kilku porach dnia prędkości za pomocą testera łącza dostępnego w internecie. Będziesz wiedział co kupić.
Jeżeli nie zależy Ci na ściąganiu dziesiątek GB a dodatkowo przyda Ci się net poza domem, polecam mobilny. Ja np mam iplusa z limitem 10GB za 60 PLN, ale podejrzewam, że obecnie są korzystniejsze oferty.
Przed zakupem mobilnego neta należy BEZWZGLĘDNIE sprawdzić zasięg w domu, bo tutaj 100 metrów czasem decyduje czy zasięg 3G/4G jest czy nie. Do sprawdzenia zasięgu kup sobie za 5PLN startery iplus, t-mobile (innych nie polecam) w kiosku i zobacz w kilku porach dnia prędkości za pomocą testera łącza dostępnego w internecie. Będziesz wiedział co kupić.
Było: GSXR 600 -> GSXR 1000 K6 Yoshimura R22 -> Intruder M 1800R 2008 Vance & Hines Big Shots
Jest: GS1200 Adventure
Minsk Mazowiecki
889-00-22-88
Nie ważne żeby mieć, ważne żeby mieć o czym opowiadać.
Jest: GS1200 Adventure
Minsk Mazowiecki
889-00-22-88
Nie ważne żeby mieć, ważne żeby mieć o czym opowiadać.
-
- Moderator
play i orange tez bardzo dobrze dziala, ostatnio nawet w jakis dziurach ma lepszy zasieg od plus/era (3g vs edge)
pozdrawiam,
Emil
Emil
-
- BS Brother
- Województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
jak juz po radiu chcesz miec internet to absolutnei i bezkonkurencyjny jest LTE (4g) naprawde wymiata o ile jest zasieg. A LTE na razie masz tylko w Plusie i Cyfrowym Polsacie.
CyberScyzor
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
Motto: "Nie lubię peletonów..."
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
Wyprawy motocyklowe opisane
Krach Systemu - Media, Trendy, Strategia
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
Motto: "Nie lubię peletonów..."
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
Wyprawy motocyklowe opisane
Krach Systemu - Media, Trendy, Strategia
-
- Moderator
tylko sprawdz czy masz zasieg LTE (bo na razie jest sladowy) i sprawdz ceny, bo przy tej predkosci pakiety dawane przez operatorow mozna wyczerpac w kilka minut
technologicznie i kosztem instalacji infrastruktury LTE wymiata 3G w kazdej kategorii, ale to raczej przyszlosc niz wspolczesnosc, poza tym nie bardzo sa dostepne laptopy z wbudowanym modemem LTE/moduly, ale to tak w ramach komentarza
jak chcesz miec wypas to w TP/Orange mozesz teraz zamowic za bardzo sensowne pieniadze neostrade na swiatlowodzie
technologicznie i kosztem instalacji infrastruktury LTE wymiata 3G w kazdej kategorii, ale to raczej przyszlosc niz wspolczesnosc, poza tym nie bardzo sa dostepne laptopy z wbudowanym modemem LTE/moduly, ale to tak w ramach komentarza
jak chcesz miec wypas to w TP/Orange mozesz teraz zamowic za bardzo sensowne pieniadze neostrade na swiatlowodzie
pozdrawiam,
Emil
Emil