zestaw napędowy do Marudy
zestaw napędowy do Marudy
Hej,
Szukam namiarów, gdzie można kupić dobrze i tanio, zestaw napędowy do Marudy 800 (łańcuch - może być DID, albo jakiś podobny i zębatki, najlepiej oryginalne Suzuki).
No i najlepiej gdzieś w okolicach Trójmiasta albo internet.
Dzieki i pozdro,
Juras
Szukam namiarów, gdzie można kupić dobrze i tanio, zestaw napędowy do Marudy 800 (łańcuch - może być DID, albo jakiś podobny i zębatki, najlepiej oryginalne Suzuki).
No i najlepiej gdzieś w okolicach Trójmiasta albo internet.
Dzieki i pozdro,
Juras
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam !! Nie zabieraj mi kolego wiary w ludzi :evil: :evil:
Najlepiej w Trójmieście powiadasz ?? To może jeszcze z dostawą do domu w Gdańsku ?? A co to ma znaczyć: "........albo internet" ??
Tobie wyszukiwarka obsługuje tylko stronę Bractwa ??
Gdybyś chociaż zapytał jakie łańcuchy polecają inni, jakie doświadczenia z napędem mają inni. Ale nie. Ty już wybrałeś nawet producenta tylko jeszcze żeby ktoś cudownie sprawił że dostaniesz info jak na tacy :shock: Najlepiej walnąć posta i czekać aż się samo kupi z pomocą innych :? :?
Po kilku minutach szukania mam z pięć wyników. Daj coś z siebie.
Najlepiej w Trójmieście powiadasz ?? To może jeszcze z dostawą do domu w Gdańsku ?? A co to ma znaczyć: "........albo internet" ??
Tobie wyszukiwarka obsługuje tylko stronę Bractwa ??
Gdybyś chociaż zapytał jakie łańcuchy polecają inni, jakie doświadczenia z napędem mają inni. Ale nie. Ty już wybrałeś nawet producenta tylko jeszcze żeby ktoś cudownie sprawił że dostaniesz info jak na tacy :shock: Najlepiej walnąć posta i czekać aż się samo kupi z pomocą innych :? :?
Po kilku minutach szukania mam z pięć wyników. Daj coś z siebie.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
E, gościu, jaki masz problem????? Nie masz nic do napisania to nie pisz!!! Jasne, że mogę poszukać w necie, co już dawno zrobiłem i rozeznałem się w cenach i PRODUCENTACH. Tak więc zapytałem brać motocyklową, czy może wie gdzie w Trójmieście można tanio i dobrze kupić to co potrzebuje.
Ale niestety po raz kolejny się naciąłem, tak więc przyjdzie mi chyba wypisać się z tego zacnego towarzystwa.
Dziękuję i do widzenia Państwu....
Juras
Ale niestety po raz kolejny się naciąłem, tak więc przyjdzie mi chyba wypisać się z tego zacnego towarzystwa.
Dziękuję i do widzenia Państwu....
Juras
-
- BS Brother
- Kontakt:
Szkoda. Ale rzeczywiście - wolałbym nie pisać nic zamiast pisać odpowiedzi na posty podobne do Twojego
Jednak nie rezygnuj tak łatwo tylko dlatego, że Brać motocyklowa nie mogła w danej chwili sprostać Twoim życzeniom i dostarczyć Ci tego czego potrzebujesz. Szukasz tego zestawu napędowego już od listopada i jak widać słabiutko z efektami. Więc nadszedł według Ciebie czas na to, żeby ktoś załatwił to za Ciebie. Uwierz mi - nie jesteś pępkiem świata chociaż możesz ten świat poprawić i zmienić ludzi nastawionych "na branie" na tych co dają. Najlepiej zacznij od siebie.
Poniżej linki, które zapewne już znasz skoro szukałeś ale słowo się rzekło........ (sorki, że nie z Trójmiasta )
http://www.moto-akcesoria.pl
http://www.kemot.pl
http://motobot.pl
Pozdrawiam.
Jednak nie rezygnuj tak łatwo tylko dlatego, że Brać motocyklowa nie mogła w danej chwili sprostać Twoim życzeniom i dostarczyć Ci tego czego potrzebujesz. Szukasz tego zestawu napędowego już od listopada i jak widać słabiutko z efektami. Więc nadszedł według Ciebie czas na to, żeby ktoś załatwił to za Ciebie. Uwierz mi - nie jesteś pępkiem świata chociaż możesz ten świat poprawić i zmienić ludzi nastawionych "na branie" na tych co dają. Najlepiej zacznij od siebie.
Poniżej linki, które zapewne już znasz skoro szukałeś ale słowo się rzekło........ (sorki, że nie z Trójmiasta )
http://www.moto-akcesoria.pl
http://www.kemot.pl
http://motobot.pl
Pozdrawiam.
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
No widzisz, nie trzeba było tak od razu? Ja wiem, że pępkiem świata nie jestem, tak jak forum Suzuki też nie. Zapewne uczestniczysz w kilku innych forach, bo ja tak, i szczerze mówiąc to jest pierwsze, na którym zadawanie pytań, nawet najgłupszych i niedorzecznych MUSI być karcone przez innych uczestników.
To. że szukam od listopada i jeszcze nie zakończyłem, może być spowodowane wieloma czynnikami, z których na szczęście nie muszę sie nikomu tłumaczyć.
Także życzę powodzenia i do zobaczenia na trasie.
Juras
To. że szukam od listopada i jeszcze nie zakończyłem, może być spowodowane wieloma czynnikami, z których na szczęście nie muszę sie nikomu tłumaczyć.
Także życzę powodzenia i do zobaczenia na trasie.
Juras
-
- BS Brother
- Kontakt:
To forum dlatego jest właśnie takie "inne" niż pozostałe, ponieważ pilnujemy aby najgłupsze i niedorzeczne pytania nie pozostawały bez odpowiedzi (ale nie karcone). Nie jest pępkiem świata ale zasady tu obowiązujące sa jasne.
Na głupawkę też jest tu miejsce i nazywa sie Hyde Park.
Niestety - forma pisana wymiany zdań nie pozostawia zbyt wiele miejsca na błędy. Gdybyś zapytał wprost o możliwość zakupu napędu w Trójmieście nie byłoby pewnie sprawy (chociaż "regionalne" pytania lepiej zadawać w działach regionalnych). Ale jeśli dobrze przeczytasz swojego posta to przyznasz, że pytałeś o możliwość zakupu napędu wogóle a najlepiej w Trójmieście a może jeszcze z jakimś linkiem. Trochę irytujące prawda ?? Życzę powodzenia w zakupach.
Na głupawkę też jest tu miejsce i nazywa sie Hyde Park.
Niestety - forma pisana wymiany zdań nie pozostawia zbyt wiele miejsca na błędy. Gdybyś zapytał wprost o możliwość zakupu napędu w Trójmieście nie byłoby pewnie sprawy (chociaż "regionalne" pytania lepiej zadawać w działach regionalnych). Ale jeśli dobrze przeczytasz swojego posta to przyznasz, że pytałeś o możliwość zakupu napędu wogóle a najlepiej w Trójmieście a może jeszcze z jakimś linkiem. Trochę irytujące prawda ?? Życzę powodzenia w zakupach.
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
No ładnie poszło
Juras ma dla Ciebie taką małą informację, nie dotyczy ona z pewnością tego na której ulicy w Sopocie kupisz swój upragniony łańcuszek + zębatki ale zastanów się jak formułujesz pytanie bo taką drobnostką jak budowa zdania niepotrzebnie podgrzewasz atmosfere...........
Na tym zakończe chodź ciśnie się na klawiaturę jeszcze kilka słów
Pozdrawiam
Juras ma dla Ciebie taką małą informację, nie dotyczy ona z pewnością tego na której ulicy w Sopocie kupisz swój upragniony łańcuszek + zębatki ale zastanów się jak formułujesz pytanie bo taką drobnostką jak budowa zdania niepotrzebnie podgrzewasz atmosfere...........
Na tym zakończe chodź ciśnie się na klawiaturę jeszcze kilka słów
Pozdrawiam
Nie no, chłopaki, naprawde szkoda czasu na te banialuki. Super, że takie mamy zajebiste , ups....pewnie nie wolno wulgaryzmów..., super fajne i odlotowe forum...
A jeśli już mówimy o zasadach tego forum, to:
- 'Staraj się pisać na temat. Większość osób czytających posta lub
piszących pytanie nie ma ochoty czytać odpowiedzi nie na temat'
- 'Swoim prywatnym animozjom i przemyśleniom dawaj wyraz wyłącznie
w listach prywatnych lub na GG lub podobnym komunikatorach. Nie ma
nic bardziej denerwującego i żenującego niż oglądanie grona publicznie
wyzywających się osób'
Więc troche luzu Panowie, w imię motocyklowej przyjaźni...
Pozdrawiam,
Juras
A jeśli już mówimy o zasadach tego forum, to:
- 'Staraj się pisać na temat. Większość osób czytających posta lub
piszących pytanie nie ma ochoty czytać odpowiedzi nie na temat'
- 'Swoim prywatnym animozjom i przemyśleniom dawaj wyraz wyłącznie
w listach prywatnych lub na GG lub podobnym komunikatorach. Nie ma
nic bardziej denerwującego i żenującego niż oglądanie grona publicznie
wyzywających się osób'
Więc troche luzu Panowie, w imię motocyklowej przyjaźni...
Pozdrawiam,
Juras
Może faktycznie warto się pożądnie zastanowić .............Juras pisze: Może faktycznie ja tu nie pasuję, albo coś jest nie tak...
A tak nawiasem mówiąc to nasze uwagi ożesz olać, ale skoro moderator zwraca Ci uwagę, to pyskówki i złośliwości chyba są troszkę nie na miejscu. To oczywiście tylko moje zdanie ale chyba tym razem ktoś się z nim zgodzi
Z sportowym pozdrowieniem ................