Sobota 18.03...
Moderator: Shenson
-
- Strzelający z Rury
- Województwo: -
Sobota 18.03...
faktycznie jak wspomnial Jaca, ma byc nienajgorzej. 4-6 stopni, pochmurno, ale sucho. Moze wstepnie kolo 13.00 sie ustawimy gdzies, co?
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
<----'
Ja jestem jak najbardziej zaaaaa...13-14 mi pasuje jak ta lala...
Ustalmy jakieś miejsce.....
Wczoraj Zuzię odebrałem z serwisu...a tak swoją drogą to transport odbywał się chłodnią ..nie było jak Jej przymocować więc musiałem na niej siedzieć....krrrrwa dawno tak nie zmarzłem....a mechanik jak zobaczył że drogę do domu będę pokonywał siedząc na moto w chłodni..to powiedział, że dawno takiego wariata nie widzial...hehhe
Później do 2 w nocy Ją składałem i pieściłem...czekam tylko kiedy będę mógł wyjechać...
Ustalmy jakieś miejsce.....
Wczoraj Zuzię odebrałem z serwisu...a tak swoją drogą to transport odbywał się chłodnią ..nie było jak Jej przymocować więc musiałem na niej siedzieć....krrrrwa dawno tak nie zmarzłem....a mechanik jak zobaczył że drogę do domu będę pokonywał siedząc na moto w chłodni..to powiedział, że dawno takiego wariata nie widzial...hehhe
Później do 2 w nocy Ją składałem i pieściłem...czekam tylko kiedy będę mógł wyjechać...
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
BO SIE NIE JEZDZI!!Kudłaty pisze:gadali że katamaranem po piwie też się nie jeżdzi
albo pijesz albo prowadzisz
jeszcze sie nie wstydzi przyznac, rany :evil:
Ostatnio zmieniony czw, 16 mar 2006, 20:58 przez Emil, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- Strzelający z Rury
- Województwo: -
No coz, ja nawet lekko podchmielony nie jezdze i kropka. Raz na imprezie namawiali mnie, ja zly odmawialem, ale nie tknalem alkoholu i w drodze powrotnej mialem kontrole. Oczywiscie wszystko w jak najlepszym porzadku, ale i tak nauczke mialem...
No nic, wracajac jednak do tematu, to chyba ze smigania nici, bo sie pogoda lekko zalamala. Pewnie zadecydujemy na godzinke przed. Jakos bura piii zima opuscic nas nie chce.... chyba do Hiszpanii wyemigruje albo cos.
No nic, wracajac jednak do tematu, to chyba ze smigania nici, bo sie pogoda lekko zalamala. Pewnie zadecydujemy na godzinke przed. Jakos bura piii zima opuscic nas nie chce.... chyba do Hiszpanii wyemigruje albo cos.
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----'
<----'