czy u nas nie ma motomaniaków?
Moderator: Pushkin
czy u nas nie ma motomaniaków?
od kiedy sie zalogowalem ,nikt nic nie pisze.pozapadaliscie "braciszkowie" w sen zimowy,czy cóś??? :?: :?: nie da rady jezdzic ,to chociaz poklikajmy o d..ie MARYNY.ja kilka dni temu zrobilem 40 km.CZAD!!!!wartało "TROCHU!" zmarznąc :twisted: [/b]
noo! WITKA !Bolo. nareszcie .wiesz ze nawet nidaleko siebie mieszkamy[ja-ok.strzelina]ja ciagle ogl.TV POGODA i mam nadzieje ze moze ...ale franca zima sie zadomowila i ni zbuja nie chce sie zmyc.garaz odwiedzam codziennie iszlag mnie trafia bo moto sprawne,oplacone,a nie mozna pochulac. :evil: :evil: :evil:
widze ze rozbudzilem towarzystwo. :twisted: ja tez nie wytrzymalem i kilka dni temu wybralem sie w trase "po paliwo".nawet nie bylo zimno jadac tak do 100km.h. powyzej[a w pewnym momencie odkrecilem do ok.180km.h.]juz bylo niedobrze.w sumie zrobilem ok.50km. moto mimo chlodu zapalilo bez problemu.w drodze tez spisywalo sie super.[mam go od swiat-taki zrobilem sobie prezent na gwiazdke :twisted: ] wiec??? sezon w sumie rozpoczelem
Jeżeli nie jest zbyt stary, to możesz spróbować awaryjnej reanimacji - spróbuj kupić 4 gramy kwasu etylenodiaminotetraoctowego (powinien być w sklepach z odczynnikami - nie jest drogi), podziel na tyle porcji, ile masz cel w akumulatorze, dosyp do każdej celi, potem przez kilka dni (4-5) potrząsaj często akumulatorem (nie za mocno - tak, jak się potrząsa przy ładowaniu). Po wszystkim podłącz akumulator do ładowarki I/10 i po wszystkim akku powinien odżyć.Bolo pisze:Ale czeka mnie jednak wymiana akumulatora. ten sie skonczyl :cry2:
Podobno dodanie tego środka do nowego akumulatora przedłuża jego żywotność Ale nie testowałem
-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
Ale wam fajnie!!!!!!! Ja swoje moto dopiero w piątek z serwisu odbieram :(:(.... A przez te ładne dni Kociokwiku już dostaje przez to że nie moge sobie pośmigać... Nie zdziwię się jak niedługo jakaś delirka mnie dopadnie:):) ( ale to chyba najlepsze z uzależnień jakie może być :)...
Ostatnio zmieniony śr, 29 mar 2006, 21:59 przez Lord_Nicon, łącznie zmieniany 1 raz.