Realne stelaż do GSXR
Moderator: Emil
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 4
- Otrzymane Polubienia: 13
Re: Realne stelaż do GSXR
intruder albo hayka, nie widze dobrze z tej odległości
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Podsumowując, na poważnie już: jak GSXR to kufer centralny i sakwy, tankbag (chociaż w tej pozycji z kierą to i tankbag byłby chyba "niewygodny"), plecak na sobie i to wsio
Z innymi rodzajami moto natomiast nie ma żadnych problemów co do kufrów stelaży itd...
Si? :mrgreen:
Z innymi rodzajami moto natomiast nie ma żadnych problemów co do kufrów stelaży itd...
Si? :mrgreen:
Pozycja w trasie nie jest tak extremalna zebys mial problem z tankbagiem polecam, sprawdzone.
-
- BS Brother
Tankbag na gixie nie przeszkadza ale tylko do 180.Później łeb urywa
Gdy zakładam kask,innaczej patrze na świat.
Gsxr 600 srad pojechał.Gsxr 1000 k5
Gsxr 600 srad pojechał.Gsxr 1000 k5
i to też chciałem wiedzieć :mrgreen: Zresztą jak szybko można śmigać jak za granicami mandaty straaasznie drogie są (w przeliczeniu na zł to już wogóle sumka nie daj sie)
To co napisaliście zapewne każdemu się przyda... na przyszłość
ps. a ja na przyszłość będę starał się jeszcze dokładniej korzystać z wyszukiwarki
To co napisaliście zapewne każdemu się przyda... na przyszłość
ps. a ja na przyszłość będę starał się jeszcze dokładniej korzystać z wyszukiwarki
-
- Moderator
tankbag muszisz dobrac do moto, bo np. mój tankbag srebrny (nie chce mi się szukać nazwy, nie istotne) pasował dobrze (rozmiarem i kolorem) do K3 ale z nowymi już się nie dało jechać na rozłożonym, więc tylko na "jedno piętro" mogłem rozłożyć, natomiast pozostałych serii pasuje dobrze - najlepiej przymierzać do moto
tak samo fajne kufry kupiłem (teraz chyba scyzor albo bliźniaczki je przejęły) a po przymierzeniu na moto się okazało że rura ma w złym miejscu wylot względem toreb i było ryzyko przepalenia
dlatego przymierzaj przed zakupem
a przede wszystkim jak mówiłem - zastanów się czy na pewno gix bo coś mi się nie wydaje, że to dobry pomysł
tak samo fajne kufry kupiłem (teraz chyba scyzor albo bliźniaczki je przejęły) a po przymierzeniu na moto się okazało że rura ma w złym miejscu wylot względem toreb i było ryzyko przepalenia
dlatego przymierzaj przed zakupem
a przede wszystkim jak mówiłem - zastanów się czy na pewno gix bo coś mi się nie wydaje, że to dobry pomysł
pozdrawiam,
Emil
Emil
no powoli odchodzę już od takich kombinacji z gixem... chyba jak już to jajko, bo wczoraj zerknąłem na alledrogo i znalazłem ciekawy model... już zakufrzony :angry_smile: za 8tysi :?
w Karpicku pomożecie mi dokonać wyboru.
Po kilku "literatkach" zapewne wsio już będzie ustalone :angry_smile:
Po kilku "literatkach" zapewne wsio już będzie ustalone :angry_smile:
'...wizyty w zakladach pracy...'Vais pisze:a mialy byc wywiady,autografy,a tu jednak jajko :twisted:
-
- Moderator
jeszcze chwila i odbędzie się sprzątanie postów
pozdrawiam,
Emil
Emil