Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"
Chętnie pociągnę temata dalej... co weekend jak pogoda pozwala a czasami też jak jej się kce :mrgreen: latamy kameralnie na rzucone wcześniej hasło... np kawa w Kazimierzu albo pizza w Dęblinie czy ostatnio schabowy w Czersku Łapie się ktoś z Mazovi ?
Dziś akurat wylatuję na trzydniową imprę do Wrześni z chłopakami z Zephyr.pun... (kufa 9stC) ale w przyszły week dam znaka... :mrgreen: bo życie szybciej spird... niż ja jeżdżę... :mrgreen:
ja planuje obrać kierunek Podlasie, napewno Drohiczyn i kawka nad Bugiem, dalej się zobaczy, czwartek albo sobota.. o ile słonko wróci :evil: zapraszam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sob, 25 maja 2013, 12:46 przez kreciula, łącznie zmieniany 1 raz.
kreciula pisze:ja planuje obrać kierunek Podlasie, napewno Drohiczyn i kawka nad Bugiem, dalej się zobaczy, czwartek albo sobota.. o ile słonko wróci :evil: zapraszam
Oj, kusisz Kreciula Uważajjjj, bo pojadę :mrgreen: No, ale serio - to bardzo chętnie, ale niestety teraz egzaminy i obrona pracy
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T