Myślałem że mam szczęscie

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

gruby

Post autor: gruby »

łacnuszek rozrządu, jak sie odzywa zeby go wymienic, to wydaje odgłos jak potrzeć o siebie dwie monety ...

co do cykania - u mnie tez takowe wystepuje, aczkolwiek ciche; tez sie tego przestraszylem ale fachowiec powiedzial ze to naturalny odgłos - i juz od ponad 2tys km nic sie nie dzieje :)
figer
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Post autor: figer »

No i zle zrobiles, ze oddales do serwisu, bo w SVkach to niestety standart.
No chyba, ze nie masz problemu z gotowka. Ja nie mam - ale z jej wydaniem :wink:

http://www.bractwo-suzuki.pl/forum/viewtopic.php?t=1834 - polecam lekture i wyciagniecie wnioskow finansowych.
Na SV650.org temat byl walkowany wielokrotnie i opinie sa jednoznaczne - trzeba z tym zyc, bo problem w tym, ze przedni napinacz jest gorzej smarowany niz tylny. Spodziewam sie, ze Ci wymienia na nowy - ciekawym ceny. Jak odbierzesz - napisz ile kosztowal napinacz.
ObrazekObrazek
Abe

Post autor: Abe »

w moim gs500f tez cos takiego jest... ale po przegazowaniu ustaje... narazie sie nie przejmuje, bo juz pare tematów na ten temat było i ogolnie rzecz ujmujac taki urok suzi - moze niezbyt przyjemny, ale i nie tragedia...
karus

Post autor: karus »

Moja też cyka...
ale jak sie przejechałem na motobajzel i posłuchałem innych to u mnie nie jest tak źle... :)
ODPOWIEDZ