Nic samo się nie dzieje. Sprawdź ustawienia profilu albo wstaw nowy.nikon pisze:przy okazji, zniknal mi awatar..
Bandit 1200 brak góry...
Moderator: bohas
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Re: Bandit 1200 brak góry...
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
-
- Zmieniacz Żarówek
- Województwo: mazowieckie
Dzięki Bracia... dało mi to jakiś obraz tego moto. Ogólnie to lubię drobne modyfikacje bardziej lanserskie niż konkretna ingerencja w oryginał,bo przeważnie na dłuższą metę to się mści...
Co do tego B12 to nie mogłem opędzić się od swojego kumpla z pracy jak go zobaczył... Dla niego jest rewelacja! Ostatnio jeździł ER5...
Co do tego B12 to nie mogłem opędzić się od swojego kumpla z pracy jak go zobaczył... Dla niego jest rewelacja! Ostatnio jeździł ER5...
Były Bandziory ...
Ja w swoim b12 wywaliłem z airboxa taką gumową zwężkę plus wydech przelot, regulacja i synchro itd na seryjnym filtrze powietrza... efekty dla porównania: jazda z kufrem 23.5km/h teraz 27.0km/h plus jeszcze kilka km/h pod manetką. bez kufra jeszcze nie próbowałem ale będzie zdecydowanie szybciej. aaa i spalanie troszkę niższe mi wyszło
jakbyś chciał pożyczyć wakuometr (slupkowy) ewentualnie porównać osiągi moto daj znać na priv
jakbyś chciał pożyczyć wakuometr (slupkowy) ewentualnie porównać osiągi moto daj znać na priv
Suzuki GSF 1200s k6 Bandit
-
- Zmieniacz Żarówek
Dzięki bini ale z dłubaniem już koniec. Kolega go ode mnie odkupił Ale następny będzie albo 1250 K8-K9 albo SV1000.... jak zleze z HH900
Były Bandziory ...
bini pisze:Ja w swoim b12 wywaliłem z airboxa taką gumową zwężkę plus wydech przelot, regulacja i synchro itd na seryjnym filtrze powietrza... efekty dla porównania: jazda z kufrem 23.5km/h teraz 27.0km/h plus jeszcze kilka km/h pod manetką. bez kufra jeszcze nie próbowałem ale będzie zdecydowanie szybciej.
235km/h to wlasnie Vmax tego modelu. Sama wymiana wydechu zwiekszyla Ci Vmax to 270km/h? :?: Z kufrem? A bez kufra zdecydwanie szybciej?
Sorry, ale nie moge uwierzyc. Moze warto sprawdzic licznik? Swoja droga odkrecac Bandyte do tych predkosci to trzeba miec mocna szyje
Ostatnio zmieniony wt, 6 sie 2013, 11:17 przez Pit, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zmieniacz Żarówek
taki off... kufa dwa razy ze świateł się do mnie przymierzał SV1000 na Puławskiej w Wawie... (może ktoś od nas? niebieskie gixa malowanie) Bandziorem bym tylko gumę po nim obwąchiwał a z Hanką nie miał startu... dwa razy został na min dwie długości moto Ktoś tu pisał,ze jak mi mało to tylko GIXER. Chyba miał rację Tylko ,że ja nakedowiec jezdem
Były Bandziory ...
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Kup Gixa i pościągaj owiewki :mrgreen:JONy pisze:Tylko ,że ja nakedowiec jezdem
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
aż się zaciekawiłem tym stwierdzeniem.JONy pisze:...a z Hanką nie miał startu... dwa razy został na min dwie długości moto...
Zgodnie z TYM ARTYKUŁEM te motocykle powinny jeździć prawie tak samo.
Stawiałbym na różnice w jeźdźcach..
Pit jakby było inaczej to bym napisał inaczej tyle widziałem na liczniku wiec napisałem bez żadnej ściemy wiadomo to tylko licznikowe wiec w rzeczywistości będzie troszkę wolniej. ważne są też warunki atmosferyczne, ja jeżdżę trochę szybciej tak od 5 rano wiec trochę lepszy tlen jest a co do szyi to tak trzeba mieć mocną bo trochę rzuca na boki :angry_smile:Pit pisze:bini pisze:Ja w swoim b12 wywaliłem z airboxa taką gumową zwężkę plus wydech przelot, regulacja i synchro itd na seryjnym filtrze powietrza... efekty dla porównania: jazda z kufrem 23.5km/h teraz 27.0km/h plus jeszcze kilka km/h pod manetką. bez kufra jeszcze nie próbowałem ale będzie zdecydowanie szybciej.
235km/h to wlasnie Vmax tego modelu. Sama wymiana wydechu zwiekszyla Ci Vmax to 270km/h? :?: Z kufrem? A bez kufra zdecydwanie szybciej?
Sorry, ale nie moge uwierzyc. Moze warto sprawdzic licznik? Swoja droga odkrecac Bandyte do tych predkosci to trzeba miec mocna szyje
p.s. licznik mam sprawny
Suzuki GSF 1200s k6 Bandit
270km/h z kufrem i przelotem? Pewnie GIVI Maxia co? Niezly sen Musialbys miec ponad 140KM, co sie rowna z ostrym przerobieniem motocykla: walki, K&N, dysze/gazniki, moze obnizenie glowicy. Natomiast moglbym w to uwierzyc przy zastosowaniu niestandardowych przelozen, w tym wypadku licznik najzwyklej przeklamuje. B12 w dobrym stanie pyknie licznikowe 250km/h, 260 wymaga zmiany podzespolow. Wrzuc wykres z hamowni to uwierze http://www.gearingcommander.com/ Przy 11tys obr/min 304km/h hahah
-
- Zmieniacz Żarówek
Semai też byłem mocno zdziwiony a po analizie nawet zawiedziony,bo SV1000 był moim faworytem jako następne moto... być może przypadek lub jakaś padlina się trafiła :mrgreen:
Były Bandziory ...
Pierwsze hayabusy miały liczniki "narysowane" do 360 km/h.bini pisze:...p.s. licznik mam sprawny
To chyba było główną przyczyną mitu hayki.
Nie ważne ile jedziesz, ważne ile licznik pokazuje.
Bini, ja nie kwestionuje tego co widzialesbini pisze:Pit jakby było inaczej to bym napisał inaczej tyle widziałem na liczniku wiec napisałem bez żadnej ściemy wiadomo to tylko licznikowe wiec w rzeczywistości będzie troszkę wolniej. ważne są też warunki atmosferyczne, ja jeżdżę trochę szybciej tak od 5 rano wiec trochę lepszy tlen jest a co do szyi to tak trzeba mieć mocną bo trochę rzuca na boki :angry_smile:
p.s. licznik mam sprawny
Po prostu predkosc 270km/h Banditem, z kufrem, jedynie z przelotowym wydechem jest dla mnie nierealna i IMHO wskazuje na ogromne przeklamanie licznika.
Albo masz najszybszego Bandita na swiecie :mrgreen: powinienes to wrzucic na Youtube, bo tam najszybsze Bandity 1200 dociagaja ledwo do 248km/h, z gorki
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Bini ustaw się z gixem albo hayą lub popatrz na wskazania gps i sprawa będzie wyjaśniona
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500