Sezon otwarty :-)
Moderator: SEBIKS
Sezon otwarty :-)
Właśnie dziś po południu wyprowadziłem Suzi z garażu i pierwsza trasa zaliczona. Stacja BP i stacja kontroli pojazdów (przegląd). 15 km zrobione, mam cichą nadzieję że pogoda będzie podobna w sobotę i pojeżdżę dłużej. Już nie mogę się doczekać.
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam !! Nie ma najmniejszego znaczenia kiedy i w jakim momencie wymiany informacji ten post "zamarł" :?
Napomnienie dotyczy tego, żeby takie sytuacje wogóle nie miały miejsca. Do podobnych celów korzystajmy z dobrodziejstw działającego tutaj pw lub innych komunikatorów. W skrócie rzecz ujmując chodzi o to, że ktoś otwiera "Śląskie", widzi temat pt."Sezon otwarty" i dowiaduje się z niego gdzie serwisujemy maszynki :? :? :? Trochę nie na temat.
Napiszcie wątek o serwisach w Naszym regionie i tam zamieszczajmy swoje przemyślenia na ten temat. Pozdrawiam.
Porządkowo zamykam :angry_smile: EOT.
Napomnienie dotyczy tego, żeby takie sytuacje wogóle nie miały miejsca. Do podobnych celów korzystajmy z dobrodziejstw działającego tutaj pw lub innych komunikatorów. W skrócie rzecz ujmując chodzi o to, że ktoś otwiera "Śląskie", widzi temat pt."Sezon otwarty" i dowiaduje się z niego gdzie serwisujemy maszynki :? :? :? Trochę nie na temat.
Napiszcie wątek o serwisach w Naszym regionie i tam zamieszczajmy swoje przemyślenia na ten temat. Pozdrawiam.
Porządkowo zamykam :angry_smile: EOT.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254