mototarg 1.04.06

Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Shenson

enoel
Śmigający inaczej...
Województwo: -

Post autor: enoel »

Ja też byłem i nie żałuje bo Studi (dzieki i stawiam piffo przy najblizszej okazji) wyszukał mi nowe dunlopy za niedużą kaske, które od razu na miejscu powędrowały na koła.
zmiany, zmiany, zmiany
Hayka odjechała
EvilD
Strzelający z Rury

Post autor: EvilD »

Ja bylem dzisiaj z zonka i niestety musze powiedziec, ze albo wszystko co lepsze zostalo wykupione w sobote i wtedy imprezke mozna uznac za udana, ale jesli bylo podobnie jak dzis... to padaka i tyle. Jeszcze gorzej niz rok temu. Malo ciekawych propozycji sprzetowych, wszystkie motocykle to praktycznie rozbitki po naprawach. Ale najbardziej denerwuja mnie sprzedawcy, ktorzy nie wiedza co sprzedaja! Pytam o konkretne opony a koles szuka i sprawdza, czy ma takie w ofercie. Oczywiscie, na polkach leza oponki, jedna na drugiej zgniatajac sie wzajemnie. Wspolczuje pozniej motocykliscie, co kupi ta z samego dolu. Porazka i tyle... Zeby w tym gaszczu cos sensownego wysuplac, to trzeba naprawde sie nalatac a to niekazdy potrafi.
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
Marecki
Śmigający inaczej...
Województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: Marecki »

Ja byłem. Spotkałem paru BSowców - Pozdrawiam. I nawet kupiłem nowy motorek, ale się nie chwalę, bo Studi nie będzie zadowolony...
Ale jazda...
0-502 191 676
Rostwór
BS Brother
BS Brother

Post autor: Rostwór »

marecki, częściej zmieniasz kobiety czy motocykle??:P
ETZ 251
VX800
VX800'
TL 1000 S --> TL 1000 S Liter w dwóch kuflach
TygrysSport
Obrazek

rostwor@wp.pl
6 0 8 4 5 6 0 0 8
mario33

...

Post autor: mario33 »

Też byłem w niedzielę i niestety muszę potwierdzić slowa EvilD-a. Kupa gó..a, nic prawie sensownego. Impreza wyraźnie schodzi na psy...

Parę ciekawych maszynek (widzieliscie Bat-moto ? ;) ale poza tym nic, wielkie nic...
EvilD
Strzelający z Rury

Bat-moto czy jak tam go zwal, niestety ale byl paskudny. Przeladowany, za bardzo... przerost formy nad trescia. Na porzadny wystep customow bedziemy musieli jednak poczekac, moze na moto-expo za tydzien cos sie pojawi?
<----'
mario33

...

Post autor: mario33 »

Na moto expo sie wybieram - koniecznie... EvilD kiedy zamierzasz sie udac? Moze wspolnie grupą jakąś ?

PS: Bat-moto wspomnialem jako ciekawostke wylacznie. Rzeczywiscie byl przesadzony.
EvilD
Strzelający z Rury

Co do ustawki na moto-expo, proponuje nowy watek z ankieta. Juz go zakladam.
<----'
Emil
Moderator
Moderator
Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
Polubił posty: 5
Otrzymane Polubienia: 15

Post autor: Emil »

ale ta impreza od poczatku nadawala sie tylko jak chciales texowa kurtke (ew. spodnie) lub jak masz szczescie to jakies czesci/owiewki i nic wiecej juz po poprzednich sie mocno wyleczylem z chodzenia tam w innym celu i poniewaz tym razem bylem wlasnie jako (pomoc) przy wyborze kurtalki impreze (wyjatkowo) uwazam za wysoce udana - tym bardziej ze nareszcie sie udalo na moto wpasc, bo zawsze tak jakos wypadalo ze jak byl bajzel to moto jeszcze/juz nie mialem :twisted:
pozdrawiam,
Emil

. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
ODPOWIEDZ