Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Wiecie Panowie zachowujecie się czasem gorzej niż przekupy na bazarze....to nie, tamto nie, to mi nie pasuje, ja tego nie chce, tu za głośno, tam za cicho, bo on powiedział!!!
Kurna jak nie pasuje to zorganizować proszę samemu jedno spotkanie... podać godzinę, miejscu i ze będę czekał na Was do zobaczenia!!!
Może wówczas mniej będziecie "szczekać" a będzie zawsze jakaś inicjatywa a nie czekamy na gotowe
608 601 340
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"
Niestety mnie w tym terminie nie będzie... początek sezonu i jest zap... w robocie. Boję się, że w pierwszym kwartale 2014 mogę mniej czynnie uczestniczyć w spotkaniach, bo często nie będzie mnie w wawie. ale będę się starał:)
Ktoś jednak musi wybrać ostatecznie miejsce...
Jako, że większość osób bardziej jest zainteresowana aktywniejszym spotkaniem, gdzie można się napić i potupać, dlatego tym razem padło na Bolka.
Nie da się wszystkim dogodzić, ale skoro jest to czas karnawału, to bawcie się i tańczcie:)
31.01.2014 Bolek na polu mokotowskim
ETZ 251 VX800 VX800' TL 1000 S --> TL 1000SLiter w dwóch kuflach TygrysSport
Guli pisze:To damska część się wyłamuje? Nie wierzę
Spotkanie owszem ale nie w tym terminie....bawcie się dobrze
608 601 340
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"