spotkanie 5.04.2006
Moderator: Shenson
qgel o ile się nie myle to jest przystanek PKP Koło.
Napewno autobusy ktore tam jeżdzą to 109 155 171 190 197 310
186 345 tu masz rozklady http://www.ztm.waw.pl/baza/20060403/PRZYST/5028.HTM Powodzenia
i do zobaczyska wieczorkiem. Oby tylko nie padało i będzie git , więc ja raczej na 90% jestem na moto .
186 345 tu masz rozklady http://www.ztm.waw.pl/baza/20060403/PRZYST/5028.HTM Powodzenia
i do zobaczyska wieczorkiem. Oby tylko nie padało i będzie git , więc ja raczej na 90% jestem na moto .
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
Dzięki Rybka ! (teraz się nie wymigam, że mnie coś gdzieś indziej wywiozłoRybka pisze:qgel o ile się nie myle to jest przystanek PKP Koło.
PS.
Jakieś hasło wymyślmy, żeby się nie pomylić i do innego grona nie przyłączyć czy ktoś ma jakąś propozycję hasła ???
np. "widziałem co robiłeś/aś ostatniej nocy" )
pozdrawiam i do zobaczenia wieczorem !
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
Czesc
Czesc ludziska
I jak udało się wczorjasze spotkanie???
Chciałem podjechać, ale nie dałem rady... ech...
Mam troche "cykora" bez blach jeździć po centrum,ale już niebawem dokonam rejestracji
Narazie mam tekture z numerami swojego auta... hehe.. a podobno KAMIKADZE byli tylko w Japoni
Pozdrawiam
loozzz
I jak udało się wczorjasze spotkanie???
Chciałem podjechać, ale nie dałem rady... ech...
Mam troche "cykora" bez blach jeździć po centrum,ale już niebawem dokonam rejestracji
Narazie mam tekture z numerami swojego auta... hehe.. a podobno KAMIKADZE byli tylko w Japoni
Pozdrawiam
loozzz
Re: Czesc
Myslalem ze wymowne milczenie po Twoim poprzednim postem w tej sprawie coś Cię nauczyło. Ale Ty dalej swoje.loozzz pisze:Mam troche "cykora" bez blach jeździć po centrum,ale już niebawem dokonam rejestracji
Jeżdżenie bez prawka i/lub na niezarejestrowanym moto nie jest ile widzianą praktyką, wprost przeciwnie. Nie muszę dodawać, że zagraża to bezpieczeństwu ruchu drogowego i jego uczestników (w tym moje, Józka i Kaśki). Oraz w przypadku braku blach uniemożliwia uzyskanie odszkodowania z Twojego ubezpieczenia jak staranujesz mój/Józka/Kaśki motocykl. Dorośnij.
End of story.
PS Józek i Wojtek to przykładowe imiona - możesz tam wstawić każde imię
PS2: na spotkaniu bylo bardzo milo mimo ze zdążyłem na sam koniec.
hmmm...
to mnie zaskoczyłeś Swoją wypowiedzią...
ale czy ja napisałem,ze jeżdzę po drogach publicznych???
Proponowałbym upewnić się najpierw zanim obrzucisz kogos błotem... bo błoto czasem się odbija....
A na marginesie, to cieszę się,że masz podobny pogląd w tej sprawie... Ja też nie lubię takiego zachowania...
Pozdrawiam
loozzz
ale czy ja napisałem,ze jeżdzę po drogach publicznych???
Proponowałbym upewnić się najpierw zanim obrzucisz kogos błotem... bo błoto czasem się odbija....
A na marginesie, to cieszę się,że masz podobny pogląd w tej sprawie... Ja też nie lubię takiego zachowania...
Pozdrawiam
loozzz
witajcie,
dziękuję wszystkim, za przybycie na spotkanie BS - dawno nie bylo tak licznie.....cóż, zostalo tylko mieć nadzieję, że będzie tak zawsze...
pozdro,
jaca
p.s. loozzz nie chwal się tymi swoimi "dokonaniami" z rejestracją, ponieważ jak pewnie już zauważyleś, nie jest to mile widziane na tym forum.
dziękuję wszystkim, za przybycie na spotkanie BS - dawno nie bylo tak licznie.....cóż, zostalo tylko mieć nadzieję, że będzie tak zawsze...
pozdro,
jaca
p.s. loozzz nie chwal się tymi swoimi "dokonaniami" z rejestracją, ponieważ jak pewnie już zauważyleś, nie jest to mile widziane na tym forum.