POMOCY ŁOŻYSKO DO SAVAGE LS 650
POMOCY ŁOŻYSKO DO SAVAGE LS 650
MOŻE KTOŚ Z BRACI WIE GDZIE MOŻNA KUPIĆ LUB MA DO SPRZEDANIA ŁOŻYSKO DO ZĘBATKI ROZRUSZNIKA DO SAVAGE LS 650 JEST TO ŁOŻYSKO IGIEŁKOWE FIRMY KOYO O WYMIARZE ŚREDNICA WEW 31MM ZEWNĘTRZNA 39MM SZEROKOŚĆ BIERZNI 18MM JEST ONO W WYKONANIU HK CZYLI ŁOŻYSKO Z BIERZNĄ CIENKOŚCIENNE DOKŁADNIE NA ŁOŻYSKU JEST TAKI SYMBOL 31BTM3918A
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam !!
Zanim wskoczy tu z info Osama :lol: to chciałbym powiedzieć, że producent nie posiada łożysk o takim symbolu :boje_sie: !!!!!!!!
Zawsze mówiłem, że mali Ludkowie z Kraju Kwitnącej Wiśni potrafią chronić swoje patenty :? :lol:
Chyba, że poszukasz innego oznaczenia. Moze pisze cos po literkach HK ?? Pozdrawiam.
EDIT: W odpowiedzi na post poniżej - Osama prawdę ci powie :twisted:
Tylko E-bay i tylko całe sprzęgiełko w całości.
Zanim wskoczy tu z info Osama :lol: to chciałbym powiedzieć, że producent nie posiada łożysk o takim symbolu :boje_sie: !!!!!!!!
Zawsze mówiłem, że mali Ludkowie z Kraju Kwitnącej Wiśni potrafią chronić swoje patenty :? :lol:
Chyba, że poszukasz innego oznaczenia. Moze pisze cos po literkach HK ?? Pozdrawiam.
EDIT: W odpowiedzi na post poniżej - Osama prawdę ci powie :twisted:
Tylko E-bay i tylko całe sprzęgiełko w całości.
Ostatnio zmieniony czw, 6 kwie 2006, 13:11 przez Lechul, łącznie zmieniany 1 raz.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
jeszcze raz spisałem dokładnie jest wybite na krawędzi łożyska 31 BTM 3918A jest to łożysko igiełkowe do wolnego koła rozrusznika jeszcze jedno oznaczenie HK jest to oznaczenie wykonania łożyska i nie jest wybite na łożysku czyli łożysko igiełkowe cienkościenne z bieżnią zewnętrzną spisałem to z katalogu łożysk koyo ktoś mi podpowiedział że te łożyska są robione tylko dla firmy suzuki i niema ich w wolnej sprzedaży.
-
- BS Brother
- Otrzymane Polubienia: 15
pierwszy logiczny krok przy zakupie w/w łożyska to Suzuki i tam polecam sie udać, drugi z możliwych to http://www.ronayers.com tylko z nimi jest problem taki że nei wysyłają nic poza USA i musiał byś mieć jakieś chody tam lub przez jakąś firmę załatwić, ale mówię że warto pokombinować bo części mają 3X tańsze
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Był LS 650 Savage '86 BYŁ VS 800 Intruder '92
Lepiej się spóźnić, niż nigdy nie dojechać....
501-749-941
http://www.smugi.pl
email z pytaniami o części: sklep@smugi.pl
email: areknosama2@op.pl
501-749-941
Np polamer. Ceny z tego, co wiem, to znośne i często udaje się nie zapłacić cła nawet przy sporo wartych towarach.osama pisze:nei wysyłają nic poza USA i musiał byś mieć jakieś chody tam lub przez jakąś firmę załatwić
Z tym 3x to nima co przesadzać... Porównanie cen PL i USA:osama pisze:ale mówię że warto pokombinować bo części mają 3X tańsze
Nowa chłodnica do Maraudera:
Motorland - 2200 zł
Ron Ayers - $399.00 = ok. 1300 zł plus wysyłka Polamerem, ok. 100 zł, czyli 1400 wobec 2200 - jest duża różnica, ale nie trzykrotna
Guma łącząca przedni gaźnik z filtrem powietrza:
Motorland - 72 zł
Ron Ayers - 12.77$ = ok. 42 zł, plus wysyłka Polamerem, ok. 48 zł, razem 100 zł - jest różnica tylko że w drugą stronę
Dodatkowo czas oczekiwania na przesyłkę z USA to więcej jak 4 tygodnie...
-
- BS Brother
- Otrzymane Polubienia: 15
czepiasz sie szczegułów Yogurt
\m/-_-\m/
501-749-941
501-749-941
tośmy sobie podyskutowali ja między czasie zadzwoniłem do przedstawiciela KOYO i co się dowiedzaiłem firma koyo te łożyska produkuje tylko dla suzuki i w sprzedaży jest osągalne tylko przez niektóre servisy suzuki i tutaj podano mi adresy aż czterech servisów w całej POLSCE to łożysko występuje podobno w bardzo wielu motocyklach SUZUKI jak ktoś by potrzebował tych adresów to chętnie je udostępnie teraz muszę sie uzbroić w cierpliwość bo trzeba czekać do 2 tygodni