rejestracja moto
Moderator: Shenson
rejestracja moto
WItam
Może ktoś wie... Czy moge zarejestrować Swoje moto w stołecznym urzędzie, będąc zameldowanym w Łodzi???
Mieszkam i pracuje w Wawie, ale niestety meldunek mam jeszcze w Łodzi. Nie wiecie,czy jest jakaś możliwość uniknięcia powrotu do Łodzi w tym celu???
Loozzz
Może ktoś wie... Czy moge zarejestrować Swoje moto w stołecznym urzędzie, będąc zameldowanym w Łodzi???
Mieszkam i pracuje w Wawie, ale niestety meldunek mam jeszcze w Łodzi. Nie wiecie,czy jest jakaś możliwość uniknięcia powrotu do Łodzi w tym celu???
Loozzz
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
Rybka chyba nie w humorze trochę :evil:Rybka pisze:Po pierwsze to nie jest dział do tego. Proponuje przeczytać jeszcze raz zasady !!
Po drugie chyba wystarczy zadzwonić do wydziału komunikacji i opowiedzieć sprawę i tam Ci najszybciej powiedzą. Forum to nie informacja komunikacyjna :roll: .
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
witajcie,
nie chcę, żeby ktoś pomyslał, że bronię "starszego stażem" na forum, a "młodego"....... , ale w humorze, czy nie w humorze, to akurat nie ma znaczenia, ponieważ uwaga była jak najbardziej słuszna - forum to nie jest "telefon zaufania", przecież naprawdę nie jest wielkim trudem wykonać telefon do wydziału komunikacji..., nie zaśmiecajmy forum tak "poważnymi problemami" nie po to została ta strona i to forum stworzone.
pozdro,
jaca
nie chcę, żeby ktoś pomyslał, że bronię "starszego stażem" na forum, a "młodego"....... , ale w humorze, czy nie w humorze, to akurat nie ma znaczenia, ponieważ uwaga była jak najbardziej słuszna - forum to nie jest "telefon zaufania", przecież naprawdę nie jest wielkim trudem wykonać telefon do wydziału komunikacji..., nie zaśmiecajmy forum tak "poważnymi problemami" nie po to została ta strona i to forum stworzone.
pozdro,
jaca
Pozwole sobie nie zgodzić z tym punktem widzenie, 3/4 postów na tym forum mozna wyjasnić przez telefon z odpowiednia firmą, urzędem, osobą. Np. na temat rejestracji, opon, prawa jazdy. Czy nawet naprawy moto wystarczy zadzwonić do serwisu lub oddać tam moto. Tylko po co wtedy forum skoro umawiać tez mozna sie na telefon.