gmole lub przedłużenie podnóżków w savage

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Chopper i Cruiser, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
ODPOWIEDZ
dzikus

gmole lub przedłużenie podnóżków w savage

Post autor: dzikus »

Witam wszystkich i mam prośbe odnośnie gmoli lub podnóżków do savazki. Poszukuje informacji co do mozliwosci zakupu po rozsadnej cenie przedluzenia podnozkow lub zakupu innych gmoli (te ktore posiadam uniemozliwiaja mi zalozenie spacerowek poniewaz sa pod katem w kierunku ramy a jazda na dluzsze dystanse daje sie we znaki z podkurczonymi nogami. Znalazlem oferte na stronie sklepu w katowicach ale ceny sa obledne. Moze ktos kupowal gdzies tanio lub zamawial. Prosze pilnie o info. Szukam rowniez instrukcji do savazki w pdf lub w kazdej innej postaci.
bila63

Re: gmole lub przedłużenie podnóżków w savage

Post autor: bila63 »

z niewielka przeróbką mozesz zastosowac gmole od rometa 250 łatwe w montazu i mozna je odpowiednio spasowac cena 270 zetów pozdrawiam bila63
ANTAL
Podpatrywacz
Województwo: dolnośląskie

Re: gmole lub przedłużenie podnóżków w savage

Post autor: ANTAL »

Poszukuję kogoś z Wrocławia (lub okolic), kto przyspawałby mi uchwyty do gmola. Mam go, ale bez uchwytów, a chodzi mi o kogoś, kto umie dobrze zespawać stal nierdzewną, kto nie sknoci mi roboty... Chcę w końcu zamontować tego gmola a potem spacerówki, bo też daje mi się we znaki jeżdżenie tylko z podnóżkami (po prostu, są na dłuższą metę dość niewygodne...)
Savage LS 650/1991
tel. 727 569 550
ODPOWIEDZ