Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Chopper i Cruiser, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
PIKUŚ pisze:M,S,K,C fabryka w Japoni, litera A USA, B Belgia ,D Mexsyk , E hiszpania ,F włochy ,I Brazylia dalej w tej instrukcji jest tabela i naprzykład wszystkie Japońskie fabryki robią moto 34KW ale fabryka SUZUKI robi też 20KW na rynek europejski
gut... moj moto ma numer NP41B104536 czyli rozumie, że wypordukowany w Belgii... czyli blokowany czy nie? :roll:
to, że produkowany w Belgii wcale nie znaczy, że blokowany! W moim Savage'u numer zaczyna sie tak samo (więc pewnie też z Belgii) a blokowany nie był!!
jeśli nie znajdziesz nigdzie w papierach takiej informacji to pozostaje ci tylko Serwis albo trasa! Ja bym raczej proponował sprawdzić to na ładnej, równej drodze- zawsze parę złotych w kieszeni zostanie
pozdrawiam
no i spoko Ja niby skaner na akademcu też mam (tylko w domu rodzinnym brak) co wcale nie przeszkadza by wpaść do ciebie z browcem :lol: więc do zobaczenia