Najszerszy Tylny Laczek DO MARAUDERA ( ORYGINALNA FELGA )
Najszerszy Tylny Laczek DO MARAUDERA ( ORYGINALNA FELGA )
Witam
czy możecie napisać na jakich rozmiarach jeździcie ...
przeglądałem forum i widziałem tylko gdybania co mogłoby wejść ale żadnych konkretów ... pewnie przegapiłem wątki na dany temat bo nie wierze, że o tym nie było pisane ... ale nie mogę wygrzebac ...
Czy 160 /80/ 15 - podejdzie ?? a może 170/80/15 ??
Czy wszyscy jeżdżą na tym co fabryka dała ??
czy możecie napisać na jakich rozmiarach jeździcie ...
przeglądałem forum i widziałem tylko gdybania co mogłoby wejść ale żadnych konkretów ... pewnie przegapiłem wątki na dany temat bo nie wierze, że o tym nie było pisane ... ale nie mogę wygrzebac ...
Czy 160 /80/ 15 - podejdzie ?? a może 170/80/15 ??
Czy wszyscy jeżdżą na tym co fabryka dała ??
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: mazowieckie
- Otrzymane Polubienia: 8
Re: Najszerszy Tylny Laczek DO MARAUDERA ( ORYGINALNA FELGA
Fabryka, do tego rozmiaru co dałaBajzel pisze:Czy wszyscy jeżdżą na tym co fabryka dała ??
Resztę motocykla zaprojektowała...
Jedź i daj jechać innym!
czarny GS500E pojechał.....
czarna SV650N pojechała...
czarny mruczek Z750S pojechał...
czarny większy mruczek Z1000SX pojechał...
jest jeszcze większy, srebrny mruczek FJR1300 AE
czarny GS500E pojechał.....
czarna SV650N pojechała...
czarny mruczek Z750S pojechał...
czarny większy mruczek Z1000SX pojechał...
jest jeszcze większy, srebrny mruczek FJR1300 AE
No fajnie fajnie .. ale ja cały czas buszuje po aukcjach i szukam a na upartego to nie wiem na ile mogę sobie pozwolić ..
Na przód strzeliłem sobie dunlopa z białym ringiem i szukam czegoś podobnego na tył tylko chciałbym szerszą - wiem wiem , że to tylko wizualnie lepiej wygląda nic poza tym ... ale mimo to ...
Może ktoś podpowiedzieć co tam najszerszego wlezie ?? ?? ?? ?? ?? ?? PROSZĘ
Na przód strzeliłem sobie dunlopa z białym ringiem i szukam czegoś podobnego na tył tylko chciałbym szerszą - wiem wiem , że to tylko wizualnie lepiej wygląda nic poza tym ... ale mimo to ...
Może ktoś podpowiedzieć co tam najszerszego wlezie ?? ?? ?? ?? ?? ?? PROSZĘ
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Było cos w temacie ---->TUTAJ
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Dzięki Bardzo - czytałem to ... i w sumie temat nie jest wyczerpujący .. no nic trzeba kombinować
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Skoro wiesz, że fabryka to fabryka i generalnie nie zawiele cię to obchodzi a obchodzić powinno i masz parcie na lans to pozostaje zmierzyć dystans między wachaczami oraz możliwą wysokść opony co by o błotnik nie haczyła i iść na zakupy a następnie jesienią zrelacjonować nam jak było. Pozdro.
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Nie chodzi tu o lans ..a raczej o wyobraźnie ...
Codziennie przeglądam oferty i doszedłem do wniosku , że jest masa części oryginalnych , które można wyhaczyć za małe pieniądze ... i wtedy demontować oryginały i wstawiać te kupione przerabiając na własne życzenie i stworzyć coś oryginalnego .. jakiegoś bobberka i wszystko dokumentować a w razie sprzedaży pomontować oryginały na nowo
a lans hmmm pewnie też gdzieś jest tylko bardziej chodzi o spełnienie siebie i umazanie mordy w smarach
tak czy inaczej właśnie jestem w drodze na statek więc będzie sporo czasu do przemyśleń - wracam w sierpniu coś tam zaczniemy się bawić
zauważyłem też , że jest sporo fajnych promocji w https://www.louis.de/ a , że ode mnie chłopaki latają do Niemiec 2x w tygodniu to nie problem sie zabrać i przywieźć jakieś graty
Pozdrawiam w chwili obecnej z FRANKFURT AIRPORT a za pare godzin z Aberdeen
Codziennie przeglądam oferty i doszedłem do wniosku , że jest masa części oryginalnych , które można wyhaczyć za małe pieniądze ... i wtedy demontować oryginały i wstawiać te kupione przerabiając na własne życzenie i stworzyć coś oryginalnego .. jakiegoś bobberka i wszystko dokumentować a w razie sprzedaży pomontować oryginały na nowo
a lans hmmm pewnie też gdzieś jest tylko bardziej chodzi o spełnienie siebie i umazanie mordy w smarach
tak czy inaczej właśnie jestem w drodze na statek więc będzie sporo czasu do przemyśleń - wracam w sierpniu coś tam zaczniemy się bawić
zauważyłem też , że jest sporo fajnych promocji w https://www.louis.de/ a , że ode mnie chłopaki latają do Niemiec 2x w tygodniu to nie problem sie zabrać i przywieźć jakieś graty
Pozdrawiam w chwili obecnej z FRANKFURT AIRPORT a za pare godzin z Aberdeen
A przekladki felgi ktos robil moze na forum ... sa jakies modele , Suzuki co podejda do maraudera ??
I tak z ciekawosci , to czy w ogole jest mozliwe I z czym to sie wiaze wsadzenie wiekszego kola z hamulcem tarczowym ??
Ktos ogarnial sobie takie tematy ... a moze macie jakies konkretne namiary na firmy co to robia ??
SORRY ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW , ALE PISZE ZE STATKU I KOMPUTERY W BIURACH SA POUSTAWIANE NA US ...
jESTEM mARYNARZEM I MALO CZASU WOLNEGO W DOMKU ... DLATEGO PYTAM, I SZUKAM POMOCY U WAS
W skrocie chcialbym sobie stworzyc cos takiego :
http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/p ... d.jpg.html
pOZDRAWIAM
I tak z ciekawosci , to czy w ogole jest mozliwe I z czym to sie wiaze wsadzenie wiekszego kola z hamulcem tarczowym ??
Ktos ogarnial sobie takie tematy ... a moze macie jakies konkretne namiary na firmy co to robia ??
SORRY ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW , ALE PISZE ZE STATKU I KOMPUTERY W BIURACH SA POUSTAWIANE NA US ...
jESTEM mARYNARZEM I MALO CZASU WOLNEGO W DOMKU ... DLATEGO PYTAM, I SZUKAM POMOCY U WAS
W skrocie chcialbym sobie stworzyc cos takiego :
http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/p ... d.jpg.html
pOZDRAWIAM
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Kilka pomysłów na przeróbkę Marasia ------>TUTAJ
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Petarda stronka - Dark Devil & MAXIRAUDER are the best
i tarczowe heble z tylu
i piekny laczek
O takie cuednko mi chodzi
powoli ale do celu
Dzieki wielkie ...
i tarczowe heble z tylu
i piekny laczek
O takie cuednko mi chodzi