WYDECH DO INTRUDERA 800
WYDECH DO INTRUDERA 800
Witam serdecznie.
Mam następujące pytanko : otóż ,czy ktoś z Braci ( lub Sióśtr ) jest w stanie powiedzieć mi ( w zasadzie napisać ) ,czy kolektory wydechowe z VS 800 są bliżniacze z wydechami od VX-a ( ten sam silnik ,pomijając drobiazgi) - nie mam tu na myśli tłumików ,gdyż te oczywiście są inne.Proszę o odpowiedż osoby zorientowane w temacie ,gdyż sezon blisko ,a bez wydechów d.pa
Pozdrawiam serdecznie
Mam następujące pytanko : otóż ,czy ktoś z Braci ( lub Sióśtr ) jest w stanie powiedzieć mi ( w zasadzie napisać ) ,czy kolektory wydechowe z VS 800 są bliżniacze z wydechami od VX-a ( ten sam silnik ,pomijając drobiazgi) - nie mam tu na myśli tłumików ,gdyż te oczywiście są inne.Proszę o odpowiedż osoby zorientowane w temacie ,gdyż sezon blisko ,a bez wydechów d.pa
Pozdrawiam serdecznie
Nowy jak najbardziej zapoznał się z zasadami forum i bynajmniej nie widzi żadnych sprzeczności między wskazówkami tam zawartymi a tematem i treścią zawartą w napisanym przezeń poście. :evil:
Jeśli takowe istnieją to proszę uprzejmię szanownego Admina o ich wskazanie Mimo wszystko pozdrawiam
Wracająć do tematu to VX ma kolektory z nierdzewki (teoretycznie )
Jeśli takowe istnieją to proszę uprzejmię szanownego Admina o ich wskazanie Mimo wszystko pozdrawiam
Wracająć do tematu to VX ma kolektory z nierdzewki (teoretycznie )
No nie sądzę żeby kolega "Nowy" działał wbrew zasadom celowo. Mam również nadzieję że nie przedstawienie się w odpowiednim dziale ( punkt pierwszy zasad http://www.bractwo-suzuki.pl/forum/viewtopic.php?t=998) wynika poprostu z pośpiechu który wymusza na nas początek sezonu i chęć szybkiego uruchomienia Motocykla.
Mimo wszystko jednak prosze o zapoznanie się z zasadami.
Pozdrawiam .
Mimo wszystko jednak prosze o zapoznanie się z zasadami.
Pozdrawiam .
pije tylko dwa razy
kiedy pada lub nie pada .
kiedy pada lub nie pada .
http://www.bractwo-suzuki.pl/forum/viewtopic.php?t=2058
OTo dowód ,że słowa: kultura osobista i dobre wychowanie nie są mi obce
przywitałem się już ponad dwa miesiące temu ,a że nie wszyscy mnie przywitali ,coż na to nie mam już wpływu .Mam nadzieję ,że temat
znajomości zasad forum mamy już za sobą .
Pozdrawiam i ponawiam prośbę skierowaną do "fachowców od Intruza"
Adam
OTo dowód ,że słowa: kultura osobista i dobre wychowanie nie są mi obce
przywitałem się już ponad dwa miesiące temu ,a że nie wszyscy mnie przywitali ,coż na to nie mam już wpływu .Mam nadzieję ,że temat
znajomości zasad forum mamy już za sobą .
Pozdrawiam i ponawiam prośbę skierowaną do "fachowców od Intruza"
Adam
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
Zasady
Przywitał się z nami niezalogowany użytkownik adam12. Nikt tu niej jest wróżką, aby zgadywać że to ta sama osoba co adamzap. Więc nadal uważam że nie znasz zasad forum.
Jak powrócisz do przywitań i spokorniejesz - czytaj zapoznasz się z zasadami to możemy wrócic do dyskusji na temat wydechów.
Jak powrócisz do przywitań i spokorniejesz - czytaj zapoznasz się z zasadami to możemy wrócic do dyskusji na temat wydechów.
Na początku VZ 800 - 96
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii