Witam,może ktoś z Was bywa na giełdzie samochodowej,potrzebowałbym pomocy w zakupie maski do sam.więcej info podam na pw.
pozdro
kosik
Pomoc w zakupie
Re: Pomoc w zakupie
Kosiku, a może spróbuj przez allegro:
http://allegro.pl/czesci-blacharskie-ma ... layer-main
Spora część "wystawców" giełdowych, jeśli nie większość, sprzedaje przez allegro. Będziesz miał cenę z przesyłką i paczkę za parę dni u siebie.
http://allegro.pl/czesci-blacharskie-ma ... layer-main
Spora część "wystawców" giełdowych, jeśli nie większość, sprzedaje przez allegro. Będziesz miał cenę z przesyłką i paczkę za parę dni u siebie.
-
- BS Brother
- Województwo: wielkopolskie
- Polubił posty: 2
- Otrzymane Polubienia: 4
Siema,
giełda w czwartki i niedziele. Pisz, dzwoń co potrzebujesz ja mam kawałek do PO i w najbliższą niedzielę będę po imieninach u szwagierki więc może być ciężko z porannym wyjazdem na giełdę ale znajomy z wiochy przewala spore ilości części więc albo będzie miał na miejscu albo przytarga z giełdy i wyślę kurierem. Jak już tak bardzo chcesz maskę z wlkp. :mrgreen:
Pozdro.
giełda w czwartki i niedziele. Pisz, dzwoń co potrzebujesz ja mam kawałek do PO i w najbliższą niedzielę będę po imieninach u szwagierki więc może być ciężko z porannym wyjazdem na giełdę ale znajomy z wiochy przewala spore ilości części więc albo będzie miał na miejscu albo przytarga z giełdy i wyślę kurierem. Jak już tak bardzo chcesz maskę z wlkp. :mrgreen:
Pozdro.
Odważni nie żyją wiecznie.... za to ostrożni nie żyją wcale.
------------------------
Suzuki GSX650F <-> DR-Z400E <-> XVS1300 <-> XVS650<-> XV535<->F650
------------------------
GG: 1500659
kom. 609 895 692
------------------------
Suzuki GSX650F <-> DR-Z400E <-> XVS1300 <-> XVS650<-> XV535<->F650
------------------------
GG: 1500659
kom. 609 895 692
-
- BS Brother
- Województwo: podlaskie
Ta maska potrzebna do Kia Sorento 2006 3.5 benzyna.szukam nieuszkodzonej,bez szpachli a z Poznania,bo podobno u was najtaniej i największy wybór
nie przeginaj nie jesteś z gumy
Marauder VZ800 99r sprzedany,obecnie brak
Marauder VZ800 99r sprzedany,obecnie brak