Suzuki vz 800 przerywanie

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Chopper i Cruiser, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
ODPOWIEDZ
konrados89
Podpatrywacz
Województwo: podlaskie

Suzuki vz 800 przerywanie

Post autor: konrados89 »

Witam odebrałem od mechanika swoją marudzę gdzie miała czyszczone gaźniki i synchronizowane.przedmuchał tam gdzie mógł.I moto dalej przerywa między predkosciami 100-120 podobno zalegac może jeszcze woda w pompie paliwa. Więc doradził żeby lać po troche dodatek do usuwania wody z paliwa. I moe pytanie lać i czekać cierpliwie czy kupić nową pompe paliwa?? świecie zmieniane były miesiąc temu ale nie wiem czy dobrze się przyjeły gdyż po wymianie moto odpaliłem pochodził trochę i zgasł.
Waldex
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: mazowieckie
Otrzymane Polubienia: 8

Re: Suzuki vz 800 przerywanie

Post autor: Waldex »

Tylko w zakresie 100-120 przeszkadza mu woda w pompie? Pojedź do lepszego mechanika, niech zrobi pełny serwis gaźników, zgodnie ze sztuką. Zmian nie było, typu wydech albo filtr powietrza na akcesoryjne?
Jedź i daj jechać innym!
czarny GS500E pojechał.....
czarna SV650N pojechała...
czarny mruczek Z750S pojechał...
czarny większy mruczek Z1000SX pojechał...
jest jeszcze większy, srebrny mruczek FJR1300 AE
konrados89
Podpatrywacz
Województwo: podlaskie

Post autor: konrados89 »

Tak między tymi prędkościami przerywa a powyżej 120 już jakoś idzie.Wydech mam seryjny a filtr powietrza jest pasujący do tego modelu.Więc nie było zmian zadnych
Vais

Post autor: Vais »

Zobacz czy czujnik stopki bocznej jest dobrze przykręcony.
ODPOWIEDZ