Jakieś Spotkanko
Moderator: kicek
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
Jakieś Spotkanko
Bracia w Rzeszowku
na Swieta wybieram sie ze slaska w rodzinne strony do Rzeszowa:D bede jechal w sobote:) najprawdopodobniej jedyna sluszna trasa :twisted: oczywyscie na mojej cudownosci pieknosci
i mam pytanko czy moze sobie zaplanujemy jakies spotkanko malutkie na rynku rzeszowskim w poniedzialeczek??
PZDR
Des
na Swieta wybieram sie ze slaska w rodzinne strony do Rzeszowa:D bede jechal w sobote:) najprawdopodobniej jedyna sluszna trasa :twisted: oczywyscie na mojej cudownosci pieknosci
i mam pytanko czy moze sobie zaplanujemy jakies spotkanko malutkie na rynku rzeszowskim w poniedzialeczek??
PZDR
Des
-
- BS Brother
- Województwo: podkarpackie
Bardzo chetnie ubiegles mnie z postem bo wlasnie przygotowywalem propozyjcje ze wzgledu na swieta i wolne . Ja jestem jak najbardziej za !! Kwestia ustalenia precyzyjnych namiarow. Wiec chetni komu i o ktorej pasuje wypisywac i ustalamy !!
(motoryna, komarek, wsk-125, simsonek)->jazda na moto kumpli->GS500E 1978 r.->CZARNE B6 K1
http://www.bikepics.com/members/glossy/
http://www.bikepics.com/members/glossy/
-
- BS Brother
- Województwo: podkarpackie
W poniedziałek świąteczny hmm qrcze nie wiem jak z czasem, a może małe szybkie przelotowe spotkanko w Hotelu Lord albo McDonaldzie na obwodnicy dębicy w sobote - oczywiście po święceniu jajek :) ???
Jakby co jestem pod komórką - glossy pilotój sprawe bo nie mam neta w domu i nie poczytam postow popołudniowych.
EDIT: Wstępnie zapisani na sobote desmont glossy i voti - Hotel Lord na obwodnicy debicy ok 11.00- wstępnie
Jakby co jestem pod komórką - glossy pilotój sprawe bo nie mam neta w domu i nie poczytam postow popołudniowych.
EDIT: Wstępnie zapisani na sobote desmont glossy i voti - Hotel Lord na obwodnicy debicy ok 11.00- wstępnie
Czerwony potwór
-
- BS Brother
jak to mowi staropolskie slaskie przyslowie .... dziołchy nie robcie scen .
to na calym podkarpaciu dwoch braci??
no rece w gore cole postawie :lol: :twisted:
Voti i Glossy my sie widzimy na debickim trakcie :twisted:
No ja tez po Rzeszowku przez swieta bede szalal
bo przeca Suza nie lubi jak stoi :!: :!:
to na calym podkarpaciu dwoch braci??
no rece w gore cole postawie :lol: :twisted:
Voti i Glossy my sie widzimy na debickim trakcie :twisted:
No ja tez po Rzeszowku przez swieta bede szalal
bo przeca Suza nie lubi jak stoi :!: :!:
Dobry plan ale niestety jak dla mnie termin nie ten W Rzeszowie b ędę dopiero gdzieś koło piątku albo poniedziałku następnego. W każdym razie jeśli dojdzie wasze spotkanie do skutku to bawcie się dobrze i niedziurawych dróg życzę Może kiedyś zgadamy sie na taki termin, który bedzie pasował większej grupie ( miejmy nadzieję ) Pozdrawiam
-
- BS Brother
Tak spotkanie sie odbylo kameralne niestety i rownie krotkie co liczne ale sympatyczne nie ma co... choc co do tych panienek i ciastek to wdalbym sie w polemike:D pozdro Glossy i Voti (szczegolne podziekowania za przyprowadzenie elementu moto do spotkania mimo deszczu i chlodu).
Mam nadzieje ze bedziemy miec mozliwosc spiknac sie w Ustroniu walnac prawdziwego browca:)
Mam nadzieje ze bedziemy miec mozliwosc spiknac sie w Ustroniu walnac prawdziwego browca:)