Zaproszenie 2.0
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Zaproszenie 2.0
Jakby tu zacząć... Mamy nowy układ który już raz zatańczyliśmy w 9 par w klubie. I w najbliższym czasie będziemy go tańczyć jeszcze dwa razy. Pierwszy raz 17.10 na imprezie "Dos Mundos", i to jest pokaz na normalnej imprezie latino. Czyli jak to na imprezie, bilety, sporo tańczących ludzi i takie tam. Ale 19.10 w godzinach 19-21 mamy pokaz dla "krewnych i znajomych królika" gdzie już będzie inna atmosfera (bardziej rodzinnie). Pokaz jest jak ostatnim razem w Mazowieckim Centrum Kultury przy ulicy Elektoralnej 12. I jak poprzednio wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy i prosimy o ciut wcześniejsze przybycie.
Teraz troszkę informacji ogólnych i "ostrzeżeń". W pokazie oprócz naszej grupy bachatowej prawdopodobnie będzie jeszcze formacja salsowa - czyli powinno być urozmaicenie. I wspomniane "ostrzeżenie" przepisane z poprzedniego zaproszenia.
Jest jednak kilka "ale" o których musicie wiedzieć. Ten pokaz pary będą tańczyć nie w grupie a pojedyńczo i w dodatku pewnie po dwa razy (żeby się dało jakiś film zmontować - założenie jest takie że nikt nie pomyli się dwa razy w tym samym miejscu). Przy około 10 parach daje to ok. 20-tu występów z tym samym układem - to może być dla oglądających nudne - ale można zrobić sobie flaszeczkę , wyjść na fajkę itp. I drugie "ale" podobno naprawdę o 19 zamkną drzwi więc trzeba być trochę wcześniej.
Pozdrawiamy
Gosia i Jarek
Teraz troszkę informacji ogólnych i "ostrzeżeń". W pokazie oprócz naszej grupy bachatowej prawdopodobnie będzie jeszcze formacja salsowa - czyli powinno być urozmaicenie. I wspomniane "ostrzeżenie" przepisane z poprzedniego zaproszenia.
Jest jednak kilka "ale" o których musicie wiedzieć. Ten pokaz pary będą tańczyć nie w grupie a pojedyńczo i w dodatku pewnie po dwa razy (żeby się dało jakiś film zmontować - założenie jest takie że nikt nie pomyli się dwa razy w tym samym miejscu). Przy około 10 parach daje to ok. 20-tu występów z tym samym układem - to może być dla oglądających nudne - ale można zrobić sobie flaszeczkę , wyjść na fajkę itp. I drugie "ale" podobno naprawdę o 19 zamkną drzwi więc trzeba być trochę wcześniej.
Pozdrawiamy
Gosia i Jarek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony śr, 15 paź 2014, 13:48 przez jaz, łącznie zmieniany 1 raz.
Obecnie Hayabusa K5
Re: Zaproszenie 2.0
gdybym był z okolic to z chęcią bym przyjechał
widziałem i podziwiałem Was w Ustroniu :shock: super !! :mrgreen:
widziałem i podziwiałem Was w Ustroniu :shock: super !! :mrgreen:
-
- BS Brother
- Województwo: podlaskie
I w takich momentach żałuję, że nie mieszkam w stolicy :cry2: . Na pewno będziecie najlepsi !! Wrzućcie koniecznie filmik jak już będzie Buziaki.
Nie zatrzymam się, jak już złapię wiatr...
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było....
Czarny Bandit 600S ... i to też już było....
Na razie leżę i pachnę ....
tel. 721-25-75-25
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było....
Czarny Bandit 600S ... i to też już było....
Na razie leżę i pachnę ....
tel. 721-25-75-25
-
- BS Brother
- Województwo: łódzkie
Ja oczywiście będę
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
koniecznie!Giencia pisze:Wrzućcie koniecznie filmik jak już będzie
niestety nie dam rady dotrzeć, choć chciałbym ogromnie. ale w ten wieczór przywołam mocno obrazki z ustroniowej soboty, kiedy to późną nocą rozpływałem się na Wasz widok.
+48 513 721 910
mzr.jkb@gmail.com
mzr.jkb@gmail.com
Kiedy tournee na Północy? Pomimo, że Wasze dęnsy widziałem jedynie na imprezach BS i na filmie załączonym kiedyś w Waszym wątku to jestem Waszym wiernym fanem.
Powodzenia i pozdrowienia!!!
Powodzenia i pozdrowienia!!!
-
- BS Brother
- Województwo: łódzkie
Nie marudź, tylko przyjeżdżaj - jakieś miejsce na podłodze się znajdzie :mrgreen:coobek pisze:niestety nie dam rady dotrzeć, choć chciałbym ogromnie. ale w ten wieczór przywołam mocno obrazki z ustroniowej soboty, kiedy to późną nocą rozpływałem się na Wasz widok.
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T