włączam bieg- silnik gaśnie ! HELP
włączam bieg- silnik gaśnie ! HELP
Jaka może być przyczyna takiego zjawiska?? Moto odpala dobrze, na luzie działa dobrze, a gdy wrzucę bieg od razu gaśnie niezależnie od tego na jakich jest obrotach ??
Hmmm nózka boczna?
To jedyna rzecz która Mi przychodzi do glowy w tej chwili...
A jeśli zapalasz na złożonej, to może jakiś czujnik od Niej, bo to EWIDENTNIE zalatuje tym, że jak próbujesz wrzucić bieg na nóżce bocznej to moto gaśnie...
Spróbuj i powiedz czy o tym wiesz... Bo jak nie to to niestety ale nie mam pojęcia...
Pozdrawiam, Kuba![smiling face with open mouth and smiling... :)](./images/smilies/emojione/1f604.svg)
To jedyna rzecz która Mi przychodzi do glowy w tej chwili...
A jeśli zapalasz na złożonej, to może jakiś czujnik od Niej, bo to EWIDENTNIE zalatuje tym, że jak próbujesz wrzucić bieg na nóżce bocznej to moto gaśnie...
Spróbuj i powiedz czy o tym wiesz... Bo jak nie to to niestety ale nie mam pojęcia...
Pozdrawiam, Kuba
gasnie
W savażce są dwa takie czujniki miałem taki sam motyw z czujnikiem biegu zero on mi się rozsypał i po włączeniu biegu też mi moto gasło ale wystarczyło rosłączyć kabel tego czujnika i moto chodziło ale u ciebie pewnie nie działa ten czujnik od stopki oglądałem schemat instalacji i to jest naj prawdopodobnie przyczyna musisz rozpiąć te dwa kable które idą od stopki i je razem połączyc powinien chodzić