Wesołych świąt

Dział dla Braci z województwa wielkopolskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
ODPOWIEDZ
panika

Wesołych świąt

Post autor: panika »

Wesołych świąt dla wszystkich z BS obecnych i tych ktoży tyrają na obczyżnie Neon wracaj na rozpoczęcie sezonu Ja nadal w konserwie Ale niedlugo....Gorąco pozdrawiam Panika Przed rozpoczęciem sezonu zakaz jazdy na gumie!!!!!Kto widział wie oco chodzi ha ha ha
meyer2
Lajtowy Motonita
Województwo: wielkopolskie

Post autor: meyer2 »

thx, ja tez życze Wam wszytskiego najlepszego, mokrego jajka i smacznego dyngusa :)
SV 1000 S '04 *** FZS600 '03 *** SV 1000 S '03 *** GSX-F 600 '98 *** GS 500 E Five Stars '97 *** J... jednoślad TS 350 '89
tel. 602-810-996

http://www.bikepics.com/members/meyer2/
Neon
BS Brother
BS Brother
Województwo: świat i okolice
Kontakt:

Post autor: Neon »

Siema, dzieki za pamiec. Ja niestety nie dam rady wrocic na rozpoczecie sezonu, ale mam nadzieje ze bedzie on kolejnym rozpoczeciem pelnym niespodzianek. Wypijcie pare kolejek za mnie, pare kolejek za "kosze" na wodzie, za "plonace" lodki. I za parujace szybki w kaskach :)

Pozdro dla wszystkich co nie moga jechac :( :( :(

Przy okazji pytanie:
Trzeba sie wpisac, zebym wiedzial kto wie co 3 :)

- Kto widzial jak zatopilem kosz do koszykowki na wodzie ?

Heheheheheh, pozdrawiam jeszcze raz !!!!!! z dalekiej obczyzny
<<= Neon =>>

140 koni w jednej dloni zaklete ....
GixxeR 1000 '08
panika

Post autor: panika »

Witam Oj Neon działo sie dzialo W Koninie wiara już śmiga i nawet nie zapominają o mnie Dzięki zaodwiedziny kto był ten wie Ale zapowiada sie ze po niedzieli dolacze do was braciszkowie i siostrzyczki Neon wracaj moc atrakci przed nami Pozdrawiam Panika
ODPOWIEDZ