Przewody hamulcowe w oplocie do VLR

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Chopper i Cruiser, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
ODPOWIEDZ
Sinco
Naciagacz Łańcucha
Województwo: mazowieckie

Przewody hamulcowe w oplocie do VLR

Post autor: Sinco »

Mam problem, chciałem założyć przewody hamulcowe w stalowym oplocie do VLR 1800 (C1800R) ale żadna firma nie ma danych (HEL itp)
może ktoś ma pomysł gdzie szukać. Mogę robić na zamówienie ale muszę wtedy wysłać stare na wzór.
Ktoś wie gdzie szukać?

Pozdrawiam :(
Krzysztof
VLR 1800
Sinco
Naciagacz Łańcucha

Re: Przewody hamulcowe w oplocie do VLR

No tak tylko myślałem że znajdę firmę która ma gotowe przewody na półce 8)
Krzysztof
VLR 1800
Vais

Post autor: Vais »

Sinco pisze:No tak tylko myślałem że znajdę firmę która ma gotowe przewody na półce 8)
Co to za różnica,przecież ktoś gdzieś je skręca , a potem kładzie na półkę.Masz nietypowe przewody wiec trzeba zamówić.
harpoon
BS Admin
BS Admin
Województwo: śląskie
Polubił posty: 5
Otrzymane Polubienia: 25
Kontakt:

Post autor: harpoon »

Marek, koledze pewnie chodzi o to, żeby były gotowe, z końcówkami odpowiednio wygiętymi, w fabrycznych długościach itp... Tak jak kupujesz np. klocki hamulcowe czy filtry pod konkretne moto...
Niektóre firmy typu www.przewodystalowe.pl (nie wiem czy akurat ta, nazwa tej wpadła mi w ręce na forum intrudera, kilka osób stamdąd zamawiało u nich), mają "zwymiarowane" motocykle standardowe i wystarczy podać im model i które przewody chcesz, a oni robią Ci pod wymiar, ale nie ma konieczności im dawać na wzór...
Marauder VZ800 - sprzedany
Intruder VS1400 - wspomnienie
Intruder M109R K7 - odjechał
XV1900 Raider - historia
Tiger Explorer 1200 - oswojony
KolejnyTiger 1200 XCa - nowe wcielenie
Tygrys po raz trzeci
tel. 665-392-191
Vais

Post autor: Vais »

harpoon pisze:Marek, koledze pewnie chodzi o to, żeby były gotowe, z końcówkami odpowiednio wygiętymi, w fabrycznych długościach itp... Tak jak kupujesz np. klocki hamulcowe czy filtry pod konkretne moto...
No pewnie oto,ale te zamawiane z Twojego linka czy z moich dwóch, tez będą działać poprawnie,wiec jak kolega potrzebuje przewody to odpowiedz na swoje pytanie otrzymał.
Teraz zamówić, zapłacić,zamontować i cieszyć się lepszym hamowaniem

pozdrawiam
Sinco
Naciagacz Łańcucha

Dzięki za rady
Niestety nie znalazłem gotowego zestawu w Polsce.
Jak pozbędę się gipsu z kopyta będę musiał zdemontować przewody i wysłać na wzór.

Dzięki
Krzysztof
VLR 1800
ODPOWIEDZ