VERTIGO KONIN
VERTIGO KONIN
Witam wszystkich z BS Franc do ciebie dedykuje tą pisanine My nie musimy zazdrościć chłopaskom z Wawy Vertigo bo i dlaczego ???????Są zgrani i mają swoją przystań więc wracają od czasu do czasu do portu i się goszczą i dzielą wrażeniami z ostatnich dni Wię morze my wkońcu ustalimy gdzie nasz port i gdzie będziemy sie spotykać Morze to być MCC lub SFINKS ja stawiam na Sfinksa bo dobrze dają jeść i jest dośc miejsca a pozatym jest tłum a my mamy być widoczni Więc ustalmy coś w koncu i przestańmy się kręcić w miejscu Jest nas spora grupka więc tym bardziej wes się za zrobienie porządku z tym bałaganem organizacyjnym Ja wieżę w ciebie!!!!!!!!!w końcu miałeś być papugą Pozdrawiam PANIKA :angry_smile:
Zle mnie chyba zrozumiales, ja im nie zazdroszcze, ja sie ciesze ze sie spotykaja i zaluje ze nie moge tez ich tak widziec, nawet przez chwile w mej glowie mysl zaswitala, by okraczyc bike'a i...
a co do samoorganizacji naszych ludkow to hmm ja sobie mysle, ze nic na sile i nic na hura.Jak na pierwszy nasz sezon i tak wiele sie dzieje, czesciej lub rzadziej lepiej lub gorzej ale sie widujemy.Poczekajmy niech sie to samo rozwinie wtedy na pewno bedzie trwalsze, prawdziwsze:)
co do portu? ja mysle ze ani Sfinks, ani MCC nie jest dobrym miejscem.Zobacz Panika nie wszystkie z nas pieniazkow maja az tyle by sobie co srode obiadki w sfinksie jadac czy w mcc mordke zalewac
jak mamy ochote sie na taka impre umowic to czemu nie, tylko ja sobie mysle ze fajnym jest to jak sie spotykamy i bawimy, ale my we wlasnym gronie a nie BS na baletach np w arcie.
Bo to juz nie BS tylko grupka znajomych tancujaca sobie i piffko pijaca.
Tak sobie jeszcze mysle teraz w niedziele latalismy sobie troche i wszyscy spiknelismy sie w barze na Glince i tam poki jeszcze cieplo calkiem sympatycznie, duzy parking, tanie piwo i serwis Hamerowy blisko ktory zawsze pomoca sluzy.
BTW to Hamer rany lize, moto robi i ochote by mial swym syzuki zasilic nasze szeregi
z czescia juz nawet asymilowac sie zaczal, prawda Neon?
To jak przyjmujemy go? chrzest jakis czy cos ?
Wiec konczac ten przydlugawy potok mysli pozyjemy zobaczymy i tak jak juz pisalem jak koncept moj w slowa ubiore to pod obrady wam przedstawie
cierpliwosci
murzyn :angry_smile:
ps. panikus ino mi sie sprobuj nie pochawalic moturem to ci lancuch przepiluje . zdruffka
a co do samoorganizacji naszych ludkow to hmm ja sobie mysle, ze nic na sile i nic na hura.Jak na pierwszy nasz sezon i tak wiele sie dzieje, czesciej lub rzadziej lepiej lub gorzej ale sie widujemy.Poczekajmy niech sie to samo rozwinie wtedy na pewno bedzie trwalsze, prawdziwsze:)
co do portu? ja mysle ze ani Sfinks, ani MCC nie jest dobrym miejscem.Zobacz Panika nie wszystkie z nas pieniazkow maja az tyle by sobie co srode obiadki w sfinksie jadac czy w mcc mordke zalewac
jak mamy ochote sie na taka impre umowic to czemu nie, tylko ja sobie mysle ze fajnym jest to jak sie spotykamy i bawimy, ale my we wlasnym gronie a nie BS na baletach np w arcie.
Bo to juz nie BS tylko grupka znajomych tancujaca sobie i piffko pijaca.
Tak sobie jeszcze mysle teraz w niedziele latalismy sobie troche i wszyscy spiknelismy sie w barze na Glince i tam poki jeszcze cieplo calkiem sympatycznie, duzy parking, tanie piwo i serwis Hamerowy blisko ktory zawsze pomoca sluzy.
BTW to Hamer rany lize, moto robi i ochote by mial swym syzuki zasilic nasze szeregi
z czescia juz nawet asymilowac sie zaczal, prawda Neon?
To jak przyjmujemy go? chrzest jakis czy cos ?
Wiec konczac ten przydlugawy potok mysli pozyjemy zobaczymy i tak jak juz pisalem jak koncept moj w slowa ubiore to pod obrady wam przedstawie
cierpliwosci
murzyn :angry_smile:
ps. panikus ino mi sie sprobuj nie pochawalic moturem to ci lancuch przepiluje . zdruffka
-
- BS Brother
- Województwo: świat i okolice
- Kontakt:
Jakze mi sie micha uchachla gdy tylko to przeczytalem. Racje tutaj Panice przyznac pragne ze widoczni musimy byc, lecz i z Franz'em zgodzic sie potrzebuje ze pieniazkow to mi brakuje jak motorynce przyspieszenia.
Jednakze co do naszego portu, to mozemy zaczac od "baru" u Hamera. Mozemy go sobie nazywac "COM1" lub "LPT"
A co do asminimilacji Hamera, to jestem w stanie przyjac go do szeregu BS jak krolewna swego Ghost Ridera na gixerce !!
Pozdrawiam i czekam na plan soboty
Jednakze co do naszego portu, to mozemy zaczac od "baru" u Hamera. Mozemy go sobie nazywac "COM1" lub "LPT"
A co do asminimilacji Hamera, to jestem w stanie przyjac go do szeregu BS jak krolewna swego Ghost Ridera na gixerce !!
Pozdrawiam i czekam na plan soboty
<<= Neon =>>
140 koni w jednej dloni zaklete ....
GixxeR 1000 '08
140 koni w jednej dloni zaklete ....
GixxeR 1000 '08