Dział dla Braci z województwa kujawsko-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
jezeli chodzi o 1 maja to ja bede raczej na 100% jakas ekipa z Torunia ma jechac to sie dolaczam do nich..takze jezeli chodzi o jakies spotkanko to mozemy sie ugadac!
pzdr!
W sobote 15 kwietnia o godz. 12 w Fordonie, w kosciele za rynkiem w tym z czerwonej cegły odbedzie sie tradycyjna swieconka dla motocyklistow (potrawy swiecimy w kaskach). Dla motocyklistow z Bydgoszczy obecnosc obowiazkowa, motonici z okolic mile widziani
Jasne, że jedziemy!!
Proszę ustalić miejsce zbiórki i godzinę i do zobaczenia!!
Ja proponuję MC Donald na Wyżynach (tradycyjnie ) . jeszcze tylko godzinkę z zapasem na spóźnialskich.
Pozdro
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Cholera, za późno przeczytałem posta, liczę na kolejną okazję spotkania kilku z Was. Samemu trochę nudno jeździć
(niech tylko złożę moją SV-kę do kupy i wymienię oleje, filtr... )
Dziś właśnie po święconce ok 14:15 jakiś dzik leciał na czarnej chyba GPZ-ecie po Twardzickiego, aż sie żyć zachciało.
Proszę zaglądać częściej na forum przynajmniej raz w tygodniu i najlepiej w czwartki jak zaczynamy się umawiać :twisted: !! Święconka i przejażdżka zaliczone i bardzo udane, niestety z powrotami było różnie, ale o tym może w innym poście !! Dzięki wszystkim za zrobione km, dziś dołączył do nas Misiu na GS ie, byli również Bidziu, Prymek i Darek na swoim nowym Bandycie oraz gościnnie Michał na Transalpie i było cool!! No i oczywiście ja z moją starszą córą . Była zachwycona klimatem i jazdą !!
Pozdro
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
jak wracaliśmy do domku to prymek zaliczył ślizg na piasku i się mocno poobdzierał. Dzida też trochę zeszlifowana, przednia owiewka i szybka pęknięta, prawy przedni kierunek połamany, gmole nie do naprawienia no i przeszlifowany tłumik i stelaż do kuferków.
Wielkie dzięki Bracia
Jak dla mnie było super!!!!
Brakowało mi śmigana w towarzystwie i to jeszcze takim!!!
Jak przeczytałem o Prymku to aż mnie ciarki przesły, mam nadzieję że nic poważnego mu się nie stało no i jeszcze jego biedna Suzia taka piękan była
Trzymaj się Prymek mam nadzieję że szybko moto zrobisz i będzie jak nówka.
jeszcze raz wielkie dzieki i pozdrowionka.
Misiu