INTEGRACYJNE ROZPOCZĘCIE SEZONU DLA KUJAWSKO POMORSKIEGO?
Moderator: KROPEK
INTEGRACYJNE ROZPOCZĘCIE SEZONU DLA KUJAWSKO POMORSKIEGO?
Kropek na ostatnim spotkaniu mówił, żeby wychodzić nowymi pomysłami...więc co wy na to aby zorganizować nasze wojewódzkie rozpoczęcie sezonu BS, albo przed tym ogólnym, albo tuż po ? Po ostatnim spotkaniu widać jakby coś chciało się ruszyć na naszym podwórku , fajnie byłoby gdybyśmy w miarę możliwości się częściej spotykali integrowali poznawali :brawo: . Oczywiście szczegóły,miejsce i czas ustaliłoby się......jeżeli byśmy się zdecydowali na jakąś weekendową integrację. Co wy na to :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
-
- BS Brother
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Re: INTEGRACYJNE ROZPOCZĘCIE SEZONU DLA KUJAWSKO POMORSKIEGO
Jestem za czekam na konkretne propozycję, ale myślę, że zaczniemy na rozpoczęciu sezonu BS, a później u Nas w regionie
GS 500F-->"przerobiony"-->GS 500E--->GSF650SA Bandit
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Uważam, że spontan jest ok i do obgadania na rozpoczęciu, jedynym w swoim rodzaju i niepowtarzalnym :mrgreen: . Rozpoczęć sezonu jest bez liku do okoła, wolałbym po prostu zryw na hasło. Przelot kemping ognicho, rybki etc.
Ps
Wielkopolska wiedzie prym w tego typu imprezach, może uda się coś podobnego wymodzić, było by ciekawie a i goście pewnie by najechali. Wszystko do obgadania :mrgreen:
Ps
Wielkopolska wiedzie prym w tego typu imprezach, może uda się coś podobnego wymodzić, było by ciekawie a i goście pewnie by najechali. Wszystko do obgadania :mrgreen:
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Właśnie a takie coś mi chodzi, górnolotnie nazwałem to rozpoczęciem sezonu Idea jest prosta, abyśmy się częściej spotykali i integrowali, a w jakiej to będzie formie to się ugada na rozpoczęciu