licznik vs1400 do vs600

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Chopper i Cruiser, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
ODPOWIEDZ
Diablo_AS
Głaszczący Kanapę
Województwo: wielkopolskie

licznik vs1400 do vs600

Post autor: Diablo_AS »

Witam
Mam pytanie, a mianowicie czy licznik z intrudera 1400 będzie pasować do mniejszego braciszka 600?
Zakupiłem swojego intruza bez licznika ale wolałbym mieć. Znalazłem cały komplet ale od większego braciszka 1400 i nie wiem czy bedzie pasować.
marian07

Re: licznik vs1400 do vs600

Post autor: marian07 »

Elektrycznie na pewno nie, 14 nie ma żadnej kontrolki w budziku. To akurat mam obczajone, do tego duży intruz ma kostkę od zegarów w reflektorze, małe mają na dłuższym kablu aż pod zbiornikiem. Trzeba by we wiązki zaingerować przy takiej podmianie. Do tego małe intruzy są w kilku wersjach kontrolkowych.

Mechanicznie to katalogowo nieco różnią się numery i obudowy i boxu i też może być kłopot ale nie wiem na 100%.

Jeśli mogę doradzić to nie szedł bym w tym kierunku tylko poczekał aż się pojawi coś do 600 - no i sprawdzić dokładnie czy to Twoja wersja.
Diablo_AS
Głaszczący Kanapę
Województwo: wielkopolskie

Re: licznik vs1400 do vs600

Post autor: Diablo_AS »

Dzięki za odpowiedź, myślałem że nie będzie problemu ale jak widać to że podobne nie znaczy że takie same.
Posłucham bardziej doświadczonego i nie pójdę tą drogą ;)
ODPOWIEDZ