Od nowego roku przejęłam funkcję po Kosiku, który został teraz Głównym Dowodzącym Bractwa Suzuki, i zostałam Moderatorem naszego województwa. Na pewno dla większości z Was może być to zaskoczeniem, ale mam nadzieję, że okaże się ono miłym
Jestem w Bractwie od 2006 roku. Moim pierwszym motocyklem był Suzuki GS500. Pierwsze kilometry, pierwsze złoty motocyklowe, pierwsze spotkania w gronie BS i pierwsza gleba więc wspomnień mnóstwo. Drugim motocyklem był Bandit 600S - inna moc i znów mnóstwo kilometrów
Bractwo Suzuki jest jak jedna wielka "włoska" rodzina. Są wielkie przyjaźnie, czasem i miłości, są spotkania do białego rana i wycieczki motocyklowe, ale są tez kłótnie i spory, które nie zawsze dobrze się kończą. Są pewne zasady na tym forum, które trzeba uszanować.
Jest nas obecnie 22 osoby w województwie podlaskim, a na palcach jednej ręki mogę policzyć ile osób znam osobiście lub kojarzę z tego forum. Chciałabym to zmienić i taki też sobie wytyczyłam cel. Znam życie i wiem jak trudno znaleźć czas (lub też z czystego lenistwa :twisted: ) by zaglądnąć na forum. Ale pamiętajmy że to forum istnieje dzięki nam !! Na pewno będą spotkania w realu. Pierwsze zrobimy jak się trochę cieplej zrobi - jeszcze przez oficjalnym Rozpoczęciem Sezonu BS i oczywiście będzie ono pod hasem "Opijanie Moda "
By Was trochę zmotywować do zaglądania na forum poproszę o wysłanie mi w wiadomości zwrotnej Waszych maili. Daniel, svrider86, smoku36, chesteroo, nowicjusz i Czacha - wstawcie zdjęcia ( awatary) - takie są zasady na tym forum. Mam nadzieję, że niedługo Bs Podlaskie będzie prężnie działającym regionem
Życzę Wam i sobie owocnej współpracy
Pozdrawiam
Giencia :aniolek:
PS. Taką samą wiadomość dostaniecie na PW - żebyście nie przeoczyli