Witam !! Chociaż mam giełdę gliwicką pod nosem to bardziej "leży" mi termin w Tychach. Moja propozycja jest następująca:
zgłaszać swoje udziały tutaj a Osama to skoordynuje w Suzuki.
Jeśli będzie równie dużo chętnych na obydwa terminy to wtedy imprezę gliwicką "poprowadzi" ktoś inny. Można to oczywiście robić indywidualnie ale myślę, że "kupą" będzie zabawniej, raźniej i wogóle super !!
Poza tym zgloszenie "w kawałku" całej grupy to pewność rezerwacji.
Zdecydowanie piszę się na 17.06 Tychy. Pozdrawiam.
PLATOSVIOLETEROSCLASIKOS CLASIKEROS RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !! 私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
zrobimy tak, w środę zadzwonię do nich i powiem ile osób jest chętnych na dany termin, potem podam wszystko jak ma wyglądać na forum, a następnie tak czy tak każdy będzie się musial sam zgłosić do Suzi Bielsko i wpłacić u nich kasę (taka zasada panuje) no chyba że uda mi się załatwić że na miejscu będzie płacone
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile !
------------------------------------------
Obecnie Kawa Z650
-------------------------------------------
V-Strom DL 650
-----------------------------
był VS 750 Intruder
-----------------------------
602 256 613
Ja jako Tyszanin piszę się na 17 czerwca , ze mną tez będzie plecaczek, na naszym forum szerzej nie znany(a) ze swoim rumakiem
Był wiśniowy VX 800'92- do sprzedania pozostały boczki pod siodłem, obecnie dosiadam Atlantica 500, Junaka Jetmax 250 oraz ( testowo) wszystko to, co oferuje Junak, Zipp, Barton, Ferro, Benyco.
dzwoniłem dzisiaj i po wstępnych ustaleniach skończyło się na takim czymś :
9 osób które się zdecydowały na zajęcia 17 czerwca w Tychach mają się zgłosić do Suzi moto w Bielsku i tam osobiście wpłacić kasę tj.70 zł podając przy tym swój nick.
inaczej niestety nei dało się tego załatwić, ale przynajmniej jesteśmy w jednej grupie i jest ona na 200% pewna :D
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)