1. Roland
2. Kosik
3. Net_world
4.??????
Jak tak dalej pójdzie to 1/2 kg kiełbasy i pół litra wystarczy :evil: Herbatę i kawę mam więc nie koniecznie trzeba zostawać na noc
Moderator: marig
Łomatko co za frekwencjaGiencia pisze:Lista gości:
1. Roland
2. Kosik
3. Net_world
4.??????
Odbierzemy Cię z dworca:) Sklepu blisko nie ma ....kosik pisze:sklep blisko?liczę równierz na odbiór mej du...y z dworca autobusowego godz jeszcze nieznana,o czym poinformuje telefonicznie![]()
Kawałek podłogi zaklepanyCyberScyzor pisze:Adres by się przyda, na imprezie może być więcej kolorowych niż białych![]()
kiedyś "Gruba pszczoła "mnie użądliła,nie wiem czy to się liczy :roll: :roll: :roll: ogółnie wiesz,nie piję tylko asfaltu,za bardzo się to podniebienia przylepia,poza tym nie będę za darmochę tasiemcom autostrady w swoich bebechach wylewał :lol: :lol: :lol:Roland pisze:Kosik ! Giencia kłamie ! Jak wyjdziesz z autobusu to prosto idź przed siebie , a trafisz w drzwi monopolowego 24 H :lol: :lol: :lol: . Piłeś ,, Grubą Pszczołę " ? Jak nie to popróbujemy
Były dwie - Roland nie dał jeszcze znaku życia więc miały mocsnajper pisze:Dajcie znać co z "grubą pszczołą".