Hayabusa
Moderator: Pushkin
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Re: Hayabusa
Się podczepię pod wątek z ciekawostką hajkową.
W sobotę miałem spotkanie na A1.
Jedziemy z Mariolą (niestety puchą :oops: ) aż tu nagle nie wiadomo skąd (wiadomo że z podprzestrzeni, "gupi ty gupi") lusterko wsteczne wypełniła, śliczna jak moja, pomarańczowa Jej Spidowość Hajeczka. Posłusznie wymiotłem się z jej pasa startowego. Jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się że sprzęcik na gliwickich numerach (myślałem, ze tylko ja mam najpomarańczowniejszą sztukę w mieście) i do tego - ja pierdziu, ale numer i to dosłownie: SG 4411 podczas gdy ja mam SG 3311 :shock: :shock: :shock:
Muszę namierzyć kolesia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
W sobotę miałem spotkanie na A1.
Jedziemy z Mariolą (niestety puchą :oops: ) aż tu nagle nie wiadomo skąd (wiadomo że z podprzestrzeni, "gupi ty gupi") lusterko wsteczne wypełniła, śliczna jak moja, pomarańczowa Jej Spidowość Hajeczka. Posłusznie wymiotłem się z jej pasa startowego. Jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się że sprzęcik na gliwickich numerach (myślałem, ze tylko ja mam najpomarańczowniejszą sztukę w mieście) i do tego - ja pierdziu, ale numer i to dosłownie: SG 4411 podczas gdy ja mam SG 3311 :shock: :shock: :shock:
Muszę namierzyć kolesia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
-
- The Real One
- Województwo: łódzkie
Sprawdzałeś w garażu czy Twoja jeszcze tam stoi?
pozdrawiam
pozdrawiam
CB400F ,CB1 ,XV500 ,CB750C ,GSF1200S ,X11 ,VT1100 ,x11,R1100s,V-raptor-serce suzuki
http://www.bikepics.com/members/krzysiofm/
http://www.bikepics.com/members/krzysiofm/
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
jest :mrgreen:
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 38
Ukradli przerejestrowali a teraz jeszcze beszczelnie garażują u Ciebie :twisted:
SV 650N K6 -->
S1000XR (unicestwiony - uczulony na trawę) -->
1290 SA S ( pomarańczowa wścieklizna )
S1000XR (unicestwiony - uczulony na trawę) -->
1290 SA S ( pomarańczowa wścieklizna )
-
- BS Brother
- Województwo: wielkopolskie
mają rozmach SKUR.....SYNY
hehe najtańsze pędzidło....nie płacą OC nie tankują a latają :shock:
hehe najtańsze pędzidło....nie płacą OC nie tankują a latają :shock:
Ostatnio zmieniony śr, 29 kwie 2015, 15:42 przez ROSA-magneto, łącznie zmieniany 1 raz.
KOMAR,SIMSON,CZ350,MZ ETZ 250, WSK,GSXF600, GSXR K3 1000- kasacja,GSXR K7-K8 1000 .....SUZUKI F 800 GT
te.792680329
te.792680329
I skrzydeł do tego nie potrzebują :mrgreen:ROSA-magneto pisze:hehe najtańsze pędzidło....nie płacą OC nie tankują a latają :shock:
Lechul, chyba będe cie musiał odwiedzić kiedyś, któryś raz zasługujesz na piffko i jeszcze przyznajesz się ze posiadasz takowy sprzęt..
Ta co widziałem była na bank wrocławska, rejestracja DW nie pozostawia wątpliwości.. uwaga, ciekawe jaki numer dostane na swoje jajeczko
rejestrując pierwszy miałem 225h. rejestrując VZ800 - 425h... może będzie szansa na 666 ?:D
Ta co widziałem była na bank wrocławska, rejestracja DW nie pozostawia wątpliwości.. uwaga, ciekawe jaki numer dostane na swoje jajeczko
rejestrując pierwszy miałem 225h. rejestrując VZ800 - 425h... może będzie szansa na 666 ?:D
uważaj bo dostaniesz ....997 :angry_smile:Wilku666 pisze:Lechul, chyba będe cie musiał odwiedzić kiedyś, któryś raz zasługujesz na piffko i jeszcze przyznajesz się ze posiadasz takowy sprzęt..
no i :devil: 550H ;D mogłem poczekać jeszcze z miesiąc, półtora ;d
Generał, 997 dostanie ktoś kto będzie rejestrować pod koniec roku :d
Generał, 997 dostanie ktoś kto będzie rejestrować pod koniec roku :d