Przednia opona 90/90 do LS 650 zamiast 100/90
Przednia opona 90/90 do LS 650 zamiast 100/90
Witajcie Bracia i Siostry umiłowani w Suzuki Motors
Przyglądając się ostatnio mojej Suzi na postoju, zachciało mi się nadać jej nieco chopperowego charakteru odchudzając nieco jej przód a dokładnie koło. Zacząłem więc poszukiwania węższej oponki na koło 19 cali i znalazłem oponkę Maxxis Clasic 90/90-19 w niezłej cenie, 202 pln z przesyłką w sklepie inopony i zarzuciłem na Suzię.
Wygląda to tak:
a tak wygląda to z profilu, dla kolegów, którzy też o tym myślą i chcieliby wiedzieć jak to wygląda na motorze:
p.s.
jeśli był już taki wątek to proszę przenieść.
Przyglądając się ostatnio mojej Suzi na postoju, zachciało mi się nadać jej nieco chopperowego charakteru odchudzając nieco jej przód a dokładnie koło. Zacząłem więc poszukiwania węższej oponki na koło 19 cali i znalazłem oponkę Maxxis Clasic 90/90-19 w niezłej cenie, 202 pln z przesyłką w sklepie inopony i zarzuciłem na Suzię.
Wygląda to tak:
a tak wygląda to z profilu, dla kolegów, którzy też o tym myślą i chcieliby wiedzieć jak to wygląda na motorze:
p.s.
jeśli był już taki wątek to proszę przenieść.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Przednia opona 90/90 do LS 650 zamiast 100/90
nieźle. mi z kolei chodzi po głowie wpakowanie do tyłu jak największej opony. tylko nie wiem jaka może być największa by weszła.
za względu na bezpieczeństwo i komfortową jazdę zaleca się nie podejmowania prób poprawiania fabryki i konstruktorów jeśli o to chodzi :angry_smile:franio123 pisze:nieźle. mi z kolei chodzi po głowie wpakowanie do tyłu jak największej opony. tylko nie wiem jaka może być największa by weszła.
-
- Głaszczący Kanapę
- Województwo: małopolskie
Też jestem za fabryką. W przypadku dzikusa jednak większość chyba jeździ na troszeczkę wyższej z tyłu. Jest to kwestia ceny niestety. Oryginał rzadki i drogi
Był Suzuki LS 650 - 95r. jest ... chwilowo nic
Chyba nic z tego Franio, też to rozkminiałem i nie ma bata...franio123 pisze:nieźle. mi z kolei chodzi po głowie wpakowanie do tyłu jak największej opony. tylko nie wiem jaka może być największa by weszła.
Latem planuję zrobić jeszcze taki chudziutki błotniczek do tej oponki z laminatu
-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 2
możesz mi wierzyć, że choppery, zwłaszcza produkowane w "tamtych" latach z tym co piszesz niewiele miały wspólnego, przypuszczam, że dla projektantów to miało wyglądać, a jazda była tylko dodatkiem , kiedyś jedna z firm napisała, że według ich konstruktorów to w zasadzie tego typu pojazdy nie nadają się do bezpiecznej eksploatacji więc każdy kupujący robi to na własną odpowiedzialnośćGenerał pisze:za względu na bezpieczeństwo i komfortową jazdę zaleca się nie podejmowania prób poprawiania fabryki i konstruktorów jeśli o to chodzi :angry_smile:franio123 pisze:nieźle. mi z kolei chodzi po głowie wpakowanie do tyłu jak największej opony. tylko nie wiem jaka może być największa by weszła.
http://picasaweb.google.pl/Bogdi64
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach
A1 RH-
tel. 0603 765 563
A1 RH-
tel. 0603 765 563
-
- Głaszczący Kanapę
- Województwo: małopolskie
Bardzo "ciekawa" koncepcja... Może jeszcze ta firma napisała, że zaleca się wstawianie takich maszyn na witryny sklepowe. A nie była to czasem firma Yamasaki, albo inne Suzuonda ?
Był Suzuki LS 650 - 95r. jest ... chwilowo nic
-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 2
nie - to była firma wypalająca kawę - kiedyś już to pisałem (2006 rok), powtarzam
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... =13&t=5295
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... =13&t=5295
http://picasaweb.google.pl/Bogdi64
A1 RH-
tel. 0603 765 563
A1 RH-
tel. 0603 765 563