Problem z wydechem
Problem z wydechem
Witam
Posiadam Suzuki Marauder VZ800 '98. Chodzi pięknie - bez żadnych zacinek, strzelania czy prolemów z odpalaniem aczkolwiek istnieje mały problem.
Z prawej strony rury wydechowej na zgięciu/kolanku u dołu mam pękniętą rurę w rurze (sprawdzone wielokrotnie) co powoduje okropnym stukaniem, które już doprowadza mnie do szału! Nie wpływa to na prace silnika, ale jest denerwujące. Jakieś pomysły co można z tym zrobić pomijając zakup nowej rury???
Posiadam Suzuki Marauder VZ800 '98. Chodzi pięknie - bez żadnych zacinek, strzelania czy prolemów z odpalaniem aczkolwiek istnieje mały problem.
Z prawej strony rury wydechowej na zgięciu/kolanku u dołu mam pękniętą rurę w rurze (sprawdzone wielokrotnie) co powoduje okropnym stukaniem, które już doprowadza mnie do szału! Nie wpływa to na prace silnika, ale jest denerwujące. Jakieś pomysły co można z tym zrobić pomijając zakup nowej rury???
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Re: Problem z wydechem
Pomijając zakup nowej rury to pomysł mam taki abyś przywitał się w dziale do tego stworzonym.
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
gdzie tam masz rurę w rurze? to już chyba w kominie samym? co byś nie wymyślił to przez gaźnik nikt tego nie pospawa.. więc wypadało by chyba zdemontować i odwiedzić kogoś z migomatem albo gazami... jak zdemontujesz to chętnie zobaczę foty
ogólnie próbuje wstawić foto, w którym to miejscu, ale coś nie chce mi wysłać/załadować
http://postimage.org/
wystaw fotę w net np. za pomocą tego linka, skopiuj adres bezpośredni jak będziesz odpowiadał klikasz Img i pomiędzy ] [ wstawiasz to co skopiowałeś.
wystaw fotę w net np. za pomocą tego linka, skopiuj adres bezpośredni jak będziesz odpowiadał klikasz Img i pomiędzy ] [ wstawiasz to co skopiowałeś.
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Miałem taki problem u siebie dawno temu.
I wtedy to przegadaliśmy na Forum ------->KLIK
I wtedy to przegadaliśmy na Forum ------->KLIK
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254