Szarpie / przerywa SUZUKI RF900
Moderator: bohas
Re: Szarpie / przerywa SUZUKI RF900
W taki sposob z pryskaniem sprawdzałem to widziałem przeskakującą iskre na cewce jak dobrz się zmoczyło. Tak samo zauważyłem że troszke gożej pracuje przy mocniejszym deszczu. Widziałem też jak przyłożyłem fajki do ramy w odległości koło 1cm to strzelała jak szalona
W taki sposob z pryskaniem sprawdzałem to widziałem przeskakującą iskre na cewce jak dobrz się zmoczyło. Tak samo zauważyłem że troszke gożej pracuje przy mocniejszym deszczu. Widziałem też jak przyłożyłem fajki do ramy w odległości koło 1cm to strzelała jak szalona
no to od tego zacznij - nowe przewody dedykowane do RFki i nie kupuj najtańszych i zamienników
nic Ci nie poradzę tańszego i lepszego... ale jak przy cewce też iskierki tańczą no to zerknij czy masz dobrze powciskane przewody tam i przy fajkach tak samo... może się obruchały z czasem :twisted: swoją drogą z tego co słyszałem to w RFkach jest do pi.... połączenie przewodów WN z cefką...
Ktoś z braci i sióstr ma jakiś sposób co by jakoś zaizolować to? Bo z ciekawości szukałem i nie mogłem ani fajek ani kabli znaleźć nawet w larssonie :angry_smile:
Ktoś z braci i sióstr ma jakiś sposób co by jakoś zaizolować to? Bo z ciekawości szukałem i nie mogłem ani fajek ani kabli znaleźć nawet w larssonie :angry_smile:
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Za sztukę ??Wilczek pisze:Nigdzie nie moge znaleś fajek tylko orginały za 120zł
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
No to oryginały tańsze jakby :roll:
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Fajki wymieniłem i przewody wydaje mi się żę jest lepiej, znacząco. Zobacze w dalszej jeździe.
Wracając do tematu jak kolega mi zwrócił uwage. Co z tymi drganiami ? pracuje na wszystkich garach zbiera sie dobrze itp. Co może być jeszcze przyczyną ?
Żeby coś naprawde mocno szumiało nie zwróciłem uwagi ale przy większych obrotach czuć że narastają (nie siła a ilość drgań) więcej jest ich
Wracając do tematu jak kolega mi zwrócił uwage. Co z tymi drganiami ? pracuje na wszystkich garach zbiera sie dobrze itp. Co może być jeszcze przyczyną ?
Żeby coś naprawde mocno szumiało nie zwróciłem uwagi ale przy większych obrotach czuć że narastają (nie siła a ilość drgań) więcej jest ich