Wyjazd na tor do Poznania
Moderator: Shenson
-
- Strzelający z Rury
- Województwo: -
Wyjazd na tor do Poznania
Jak wiecie wszyscy, jedziemy na "Poznań". Proponuje wypad w niedziele kolo 17.00 i pozniej nocleg z mini-piwkiem i pogaduchami w jakims hoteliku, np:
http://www.pensjon.spanie.pl/
Ogolnie gdzie nie dzwonilem, ceny wlasnie od 40-50zl- w gore, ale za 60-70 to juz full, totalny luzik. Miejsca sa wszedzie, nie ma problemu. Umowilibysmy sie na ta 17.00 w Vertigo i wspolnie wyruszylibysmy na traske.
Ja i Emil przynajmniej, zostajemy tez na 1-wszy dzien Grandysa, zeby posmigac wiecej i czego sie jeszcze nauczyc od zawodowcow. Innych tez zachecam, nalezy sie zglosic do Grandysa po prostu, wypelnic formularz i zaplacic 350zl-. Moim zdaniem warto, bo smigania znacznie wiecej niz na imprezie z Suzuki Motor Poland i znacznie, znacznie mniejszy tlok.
Speed przelotowy w granicach 140-160km/h, na autostradzie miejscami dalibysmy do pieca o ile warunki pozwola. Ale bez przesady, tak wiec KAZDY od 500ccm znajdzie cos dla siebie.
Co wy na to?
http://www.pensjon.spanie.pl/
Ogolnie gdzie nie dzwonilem, ceny wlasnie od 40-50zl- w gore, ale za 60-70 to juz full, totalny luzik. Miejsca sa wszedzie, nie ma problemu. Umowilibysmy sie na ta 17.00 w Vertigo i wspolnie wyruszylibysmy na traske.
Ja i Emil przynajmniej, zostajemy tez na 1-wszy dzien Grandysa, zeby posmigac wiecej i czego sie jeszcze nauczyc od zawodowcow. Innych tez zachecam, nalezy sie zglosic do Grandysa po prostu, wypelnic formularz i zaplacic 350zl-. Moim zdaniem warto, bo smigania znacznie wiecej niz na imprezie z Suzuki Motor Poland i znacznie, znacznie mniejszy tlok.
Speed przelotowy w granicach 140-160km/h, na autostradzie miejscami dalibysmy do pieca o ile warunki pozwola. Ale bez przesady, tak wiec KAZDY od 500ccm znajdzie cos dla siebie.
Co wy na to?
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
<----'
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
bandyci dali rade dotrzymac kroku to i Ty dasz, poza tym ja spokojnie jezdze, 400 nie przekraczam :twisted:Rostwór pisze:najwyżej poczekacie na mnie chwile w Poznaniu
a jesli chodzi o jazde po torze to sie nie denerwuj, bo ja jeszcze nie umiem skrecac, wiec na pewno bedziesz mial kogo wyprzedzac - tylko sie pospiesz, bo ja szybko sie ucze :twisted:
moze sie boi, ze mu kontroli glosnosci nie przejdzieRostwór pisze:a co z figerem?? nie sprawdzi swego wydechu na torze??:)
ogolnie Figer cos mocno nie wierzy w swoje sily, bo sie nawet moja/EvilDa srebrna owieczka nie chce pare metrow po ulicy przetoczyc
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- Moderator
Wlasnie rozmawialem z bratem co jakis czas tam mieszka - to co uslyszalem z lekka mnie zdziwilo - podobno w Poznaniu policja mocno tepi jazde pomiedzy samochodami :shock: , szczegolnie podczas tego typu imprez gdy zjezdza sie wieksza liczba jednosladow (jakies byly "zdazenia" wczesniej).
Dodatkowo, w (dalszej) okolicy sa jakies remonty i calosc jest mocno zapchana (moze z tytulu dlugiego łekendu bedzie luzno).
Poza tym, raczej na pewno impreza bedzie pod "specjalna opieka" policji, wiec radze sobie wybic z glowy latanie po ulicach, nawet kawalek, moto przygotowanym na tor, tak jak coponiektorzy sugerowali.
Dodatkowo, w (dalszej) okolicy sa jakies remonty i calosc jest mocno zapchana (moze z tytulu dlugiego łekendu bedzie luzno).
Poza tym, raczej na pewno impreza bedzie pod "specjalna opieka" policji, wiec radze sobie wybic z glowy latanie po ulicach, nawet kawalek, moto przygotowanym na tor, tak jak coponiektorzy sugerowali.
pozdrawiam,
Emil
Emil
-
- Moderator
Re: Wyjazd na tor do Poznania
no wlasnie - na pewno chcemy autostrada jechac? 11zl za pare minut jazdy to tak troche przesada, tym bardziej ze nas korki na trasach altrnatywnych nie dotyczaEvilD pisze:na autostradzie miejscami dalibysmy do pieca
nie wiem jak wyglada tam asfalt, jak katastrofa to jasne ze autostrada, ale ogolnie do zastanowienia
pozdrawiam,
Emil
Emil
podsumowując ....
Jedziemy w niedzielę , spsotykamy sie na Stotoil ( Połczyńska / Powstańców) w kierunku Poznania o godzinie 17.00
Co do Autostrady to w zalezności od pogody wybierzemy trasę. ( objazd nie jest zły i też zachcacza o autostrade jakies 20 km.)
Gero.
Jedziemy w niedzielę , spsotykamy sie na Stotoil ( Połczyńska / Powstańców) w kierunku Poznania o godzinie 17.00
Co do Autostrady to w zalezności od pogody wybierzemy trasę. ( objazd nie jest zły i też zachcacza o autostrade jakies 20 km.)
Gero.
pije tylko dwa razy
kiedy pada lub nie pada .
kiedy pada lub nie pada .
-
- Strzelający z Rury
Ja, Ty, Emil, Gero, byc moze Dual... inni jakos sie nie przyznaja A szkoda, bo nawet z okna samolotu szykuje sie pyszna zabawa: widok na googlemaps i plan toru...
Przy okazji, ktos ma ten odcinek "jednosladu", gdzie bodaj Adam Badziak z kamera na baku jedzie swoim GSX-R wlasnie po "poznaniu"? Chcialbym cos takiego poogladac kilka razy i przygotowac sie psychicznie
Przy okazji, ktos ma ten odcinek "jednosladu", gdzie bodaj Adam Badziak z kamera na baku jedzie swoim GSX-R wlasnie po "poznaniu"? Chcialbym cos takiego poogladac kilka razy i przygotowac sie psychicznie
<----'
<----'
-
- Moderator
ja mam (nie smiac sie tu z mojego chomikowania, bo jak widac sie przydaje ), jak ktos kce to na prv, zaraz ci puszcze
co do lokalizacji to rozumiem, ze Połczynska a nie Vertigo? (bardziej rozsadne to w sumie)
co do zdjec to nigdzie nie widzialem jak wyglada po remoncie i czy tylko zalatali czy faktycznie cala nawierchnia nowa (obaczymy na miejscu)
a moze ktos ma filmik gdzie pokazane prawidlowe wejscie w zakret? jak sie ulozyc, operowac hamulcami/gazem/biegami?
ciagle mam z tym problem a nie chce sie nauczyc nieprawidlowych odruchow
co do lokalizacji to rozumiem, ze Połczynska a nie Vertigo? (bardziej rozsadne to w sumie)
co do zdjec to nigdzie nie widzialem jak wyglada po remoncie i czy tylko zalatali czy faktycznie cala nawierchnia nowa (obaczymy na miejscu)
a moze ktos ma filmik gdzie pokazane prawidlowe wejscie w zakret? jak sie ulozyc, operowac hamulcami/gazem/biegami?
ciagle mam z tym problem a nie chce sie nauczyc nieprawidlowych odruchow
pozdrawiam,
Emil
Emil
-
- Moderator
http://rapidshare.de/files/19137412/poznan.rar.htmlEmil pisze:jak ktos kce to
pozdrawiam,
Emil
Emil
-
- Strzelający z Rury
Albo ode mnie:
http://evild.eu.org/FileZ/poznan.avi - jazda z A. Badziakiem za kierownica...
http://evild.eu.org/FileZ/gsx-r1000_w_akcji.avi - zajawka GSX-R 1000, nie z poznania, ale podnosi adrenaline w zylach
http://evild.eu.org/FileZ/poznan.avi - jazda z A. Badziakiem za kierownica...
http://evild.eu.org/FileZ/gsx-r1000_w_akcji.avi - zajawka GSX-R 1000, nie z poznania, ale podnosi adrenaline w zylach
<----'
<----'