Witam,
coś cicho w tym naszym opolskim, nie wiem czy tak latacie czy nie chce się nikomu pisać....?
Cisza
Moderator: SEBIKS
-
- BS Brother
- Województwo: opolskie
Re: Cisza
Proponuje zrobic spotkanie Opolskiego w Augustowie we wrześniu. Pozdrawiam
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D... Pozdrawiam
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA sprzedana ciekawe co teraz ...
-
- BS Brother
Bolek , mistrz ciętej riposty :twisted: a pewnie , że zrobimy ... najlepiej tak spontanicznie , pada hasło i myk do AugustowaBolo pisze:Proponuje zrobic spotkanie Opolskiego w Augustowie we wrześniu. Pozdrawiam
ja myślę, że ten spontan to można by uskutecznić w okolicach 17-18 września ...nie wiem czemu, ale ta data jakoś tak dobrze brzmi :roll: to jak opolskie ? wchodzimy w temat ? pozdro i do zobaczycha
Historia choroby : GS500,,GSX600F,chwila zbłądzenia Y...a Fazer600S,2x GSXF 750,DL1000,SV1000S,el negros Banditos Lechulos,Y.... YZF 1000 R, Jajo 750
tel.693-349-283
,,Życie choć piękne tak kruche jest"
tel.693-349-283
,,Życie choć piękne tak kruche jest"
-
- BS Brother
Witam integracyjne spotkanie Bractwa opolskiego odbedzie się w tym roku w pałacu w Szklarskich Hadlac, na rozpoczęciu BS. Zapraszam .
Jeżeli chodzi o latanie na moplikach to jedynym użytkownikiem motocykla jest Gixef ale chyba nawet nie jedynej słusznej marki. Reszta starych członków odwiesiła kaski na wieszak. Taki life. Pozdro ale oczywiście nikt nie zabrania sie Wam spotykać na lataniu ,kilku nowych z opolskiego jest w bractwie . Ja mogę się spotkać co najwyżej na kieliszek kawy ) bo nie piję ))). Pozdro
Jeżeli chodzi o latanie na moplikach to jedynym użytkownikiem motocykla jest Gixef ale chyba nawet nie jedynej słusznej marki. Reszta starych członków odwiesiła kaski na wieszak. Taki life. Pozdro ale oczywiście nikt nie zabrania sie Wam spotykać na lataniu ,kilku nowych z opolskiego jest w bractwie . Ja mogę się spotkać co najwyżej na kieliszek kawy ) bo nie piję ))). Pozdro
gg 2883934