Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
skoro udało nam się w tym roku tak często i licznie spotykać to może ogarniemy jakieś jesienne widzenie ??
propozycje miejsca i daty mile widziane. może pod koniec listopada aby poukładać plany.
To czekamy na Wasze głosy kto i kiedy i gdzie :angry_smile:
Oczywiście zapraszamy wszystkich nowych forumowiczów. Przez pierwszy rok podlegacie specjalnemu traktowaniu więc o nic się nie musicie martwić tylko się ujawnijcie :twisted:
Borsk w sercu został Yogi celebrujący "Paprykę" biba do białego rana i nauka jazdy dla dwóch Hayek, było cudnie i ten widok na jezioro, achhhhhh :faja:
Ps
I Omega niczym Syrena łowiąca z dna jeziora puszki z piwem i w ogóle wszycho było first class
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Dla mnie oba terminy póki co pasują. Gdańsk good idea
Na koncercie za bardzo nie pogadamy, chyba że biforek w knajpie a potem na koncert.
Dostosuję się
Wyedytowany biforek a afterkiem
Ostatnio zmieniony wt, 3 lis 2015, 14:51 przez barszczu, łącznie zmieniany 1 raz.
barszczu pisze:Dla mnie oba terminy póki co pasują. Gdańsk good idea
Na koncercie za bardzo nie pogadamy, chyba że afterek w knajpie a potem na koncert.
Dostosuję się
chyba beforek jeżeli chcesz iść później na koncert
Jeden nowy ujawniony, ale inne wojewodztwo. Miłej zabawy!
SETA pisze:To ja proponuję 28 listopad. Tylko może dla odmiany gdzieś na mieście ? :twisted:
Jestem Za !! czerwonej się nie odmawia
Miło byłoby się spotkać po dłuższej przerwie. Oby tylko motorynie przypasił jakiś termin.
A że lubię koncertować tym bardziej jestem na TAK
Ujawniajcie się proszę jak planujecie przyjście. Musimy zrobić podsumowanie kto jest za 21 listopada a kto za 28 listopada, żeby było sprawiedliwie :twisted:
21 XI
Snoopy
Yogi (sms)
28 XI
Motorynka + Lili
oba terminy:
SETA, luzik, Warrior, Barszczu, Suzi80,
Maciasy a Wam co pasuje?
Myślę że 28 jest odpowiednim terminem Motorynka,Lila fajnie będzie się znowu spotkać:-) i poznać pozostałe fajne osoby, bo nie było okazji wcześniej:-)