Motorland nie jest juz autoryzowanym dealerem suzuki
Moderator: Pushkin
Motorland nie jest juz autoryzowanym dealerem suzuki
Jako niusa podam ze motorland nie jest juz autoryzowanym dealerem suzuki we wroclawiu. Z Suzuki Motor Poland dostalem odpowiedz ze nie mogli oni spelnic wymagan wprowadzanych obecnie w sieci suzuki.
-
- Moderator
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 10
Ja mam coraz lepsze zdanie o Motorlandzie. Nicon jest w dalszym ciągu zadowolony pomimo nawijania kolejnych setek na koło, ja jak mi strzeliła uszczelka pod pokrywą klawiatury - zadzwoniłem - nie było problemu z zostawieniem moto u nich na tydzień przed wyznaczonym terminem. Ogólnie ekipa jeździ i rozumie jeżdżących. Dziś albo w poniedziałek odbieram Maleństwo. Gorące pozdrowienia dla P. Jarosława.
Pozdr.
Pozdr.
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Niestety w tak dyuzym miescie jak Wrocław..tylko w Motorlandzie sa wykfalifikowani Mechanicy z 10letnim starzem w japońcach. Zresztą jedyni którzy się bez przerwy utrzymują na rynku Wrocławskim od 1996r!!! No jeszcze MotoGaraż...Reszta powstaje i pada...Nigdy nie odmówili porady i wskazówek, z terminami troche gorzej. Coraz więcej NAS jeżdzi i się nie wyrabiają Chłopaki
P.S.
W tym sklepie jest klimat moto, kazdy śmiga...
P.S.
W tym sklepie jest klimat moto, kazdy śmiga...