Coś mało Mazowieckiego widzę w zapisanych na rozpoczęcie...
Jest jeszcze miejsce
Moderator: Shenson
Bieszczady, to dobre miejsce na zbieranie boków. Na łokieć od razu schodzić nie musisz.tadziomaru1 pisze:W Katanie muszę wymienić tylną oponę wyciętą na środku przez poprzedniego właściciela, ale nie dam rady tego zrobić w maju, więc nią nie pojadę, bo nie będę się męczył na kwadraciaku nie mogąc składać winkli.
Jeśli nie znajdziesz innego transportu, w czwartek po południu będę jechał przez Radom moto. Spakujesz się w plecak i zabiorę Cię po drodze. Jakoś damy radę.tadziomaru1 pisze:Ja natomiast mam nadzieję poznać Was osobiście, ale nie wiem jak się dostanę na rozpoczęcie.
...
Jaki masz rozmiar opony ?tadziomaru1 pisze:Dzięki Bracia za słowa otuchy![]()
Kefas dobrze prawi, ja też bym tak chciał, ale niestety żona moja Helena nie dostanie wolnego na piątek i sobotę...![]()
Jest jeszcze trochę czasu, może sytuacja mobilna jakoś się wyklaruje. W ostateczności pójdę na żywioł w ostatniej chwili.
Gratulować tylko a co do wieku golnij wącha będziesz młodszy :mrgreen:tadziomaru1 pisze:Naprawdę się niesamowicie cieszę, że mogłem wrócić do motonga, że uciułałem wreszcie na wymarzone Suzuki w przyzwoitym stanie, że mogłem dołączyć do Bractwa, stąd moje może, jak na mój wiek, trochę zbyt euforyczne posty, wybaczcie.