NOCLEG w 3mieście
Moderator: motorynka
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
NOCLEG w 3mieście
Witam,
Tutaj pytanko do braci gdzie w okolicach trójmiasta, ewentualnie w samym trójmieście można spędzić miło weekend. Chodzi mi o nocleg dla mnie, mojej piękniejszej połowy i suzi (żeby nie stawiać jej na ulicy). Chodzi nam o pokoik 2osobowy mile widziana łazienka.
Dalej, gdzie warto się wybrać jak już tam będziemy, jakies ciekawe miejsca?
Słyszałem, że są tam jakieś większe sklepy z częściami do moto, muszę kupić pare rzeczy (rękawice, pas nerkowy, jakieś małe białe kierunki do suzy) i chciałem się przejechać jak już tam będę zobaczyć, bo u nas w bydzi nie ma secjalnie wyboru...
Tutaj pytanko do braci gdzie w okolicach trójmiasta, ewentualnie w samym trójmieście można spędzić miło weekend. Chodzi mi o nocleg dla mnie, mojej piękniejszej połowy i suzi (żeby nie stawiać jej na ulicy). Chodzi nam o pokoik 2osobowy mile widziana łazienka.
Dalej, gdzie warto się wybrać jak już tam będziemy, jakies ciekawe miejsca?
Słyszałem, że są tam jakieś większe sklepy z częściami do moto, muszę kupić pare rzeczy (rękawice, pas nerkowy, jakieś małe białe kierunki do suzy) i chciałem się przejechać jak już tam będę zobaczyć, bo u nas w bydzi nie ma secjalnie wyboru...
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
witam,
hoteli czy raczej hotelikow jest calkiem sporo, musialbys poszukac w necie inforamcji o nich bo nie jestem w stanie zadnego polecic- nie mialem potrzeby wynajmowania
jesli chcesz troche poogladac to na pewno samo trojmiasto: stare miasto w gdansku, przejsc sie monciakiem na molo (najlepiej wieczorem duzo ludzi i motocykli), w gdyni skwer kosciuszki i bulwar!! poza tym goraco polecam kaszuby niedaleko od gdanska a warto zobaczyc !!! jest tam cala masa miejsc do zwiedzenia (np. najdluzsza deska swiata w szymbarku, wieza widokowa w wierzycy, skanseny, kamienne kregi w węsiorach itd.)
jesli chodzilo Ci o takie miejsca to polecam!!
pozdrawiam
hoteli czy raczej hotelikow jest calkiem sporo, musialbys poszukac w necie inforamcji o nich bo nie jestem w stanie zadnego polecic- nie mialem potrzeby wynajmowania
jesli chcesz troche poogladac to na pewno samo trojmiasto: stare miasto w gdansku, przejsc sie monciakiem na molo (najlepiej wieczorem duzo ludzi i motocykli), w gdyni skwer kosciuszki i bulwar!! poza tym goraco polecam kaszuby niedaleko od gdanska a warto zobaczyc !!! jest tam cala masa miejsc do zwiedzenia (np. najdluzsza deska swiata w szymbarku, wieza widokowa w wierzycy, skanseny, kamienne kregi w węsiorach itd.)
jesli chodzilo Ci o takie miejsca to polecam!!
pozdrawiam
Kiedy siedze na maszynie, totalny czuje luz...
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
MZ ETZ 251
Hayabusa K9-sprzedany
jesli bedziesz szukac w Sopocie, to moge Ci podac namiar na prywatna kwatere. (bardzo blisko mnie) miesci sie to w dosc cihcej dzielnicy, 20 min na piechote do wyzej wspomnianego monciaka.
jak bedziesz chcial poznac wiecej szczegolow to dawaj na prv podam Ci numer tel i adres
p.s. Suzi bedzie miala sporo miejsca na posesji
jak bedziesz chcial poznac wiecej szczegolow to dawaj na prv podam Ci numer tel i adres
p.s. Suzi bedzie miala sporo miejsca na posesji
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
ja jak do tej pory wszystko kupilem w H... jednoślad Pomirski ul.Słowackiego 153 w gdansku-wrzeszczu! mozesz sie wybrac tez do Marvela ul. Czarny Dwór 2A (o tym cziton Ci moze wiecej powiedziec) no i oczywiscie salon Suzuki ul. Jesionowa 13 na granicy Sopotu z Gdynia.
jak bys chcial nr telefonow tam do daj znac!!
pozdrawiam
jak bys chcial nr telefonow tam do daj znac!!
pozdrawiam
Kiedy siedze na maszynie, totalny czuje luz...
MZ ETZ 251
Hayabusa K9-sprzedany
MZ ETZ 251
Hayabusa K9-sprzedany