Tylko widzisz Prymek ,ty żyjesz wyłącznie Ustroniem, a nawet nie wiesz jak wygląda zozpoczęcie sezonu w Bydgoszczy Jest wiele innych okazji żeby polatac więc latam,bo jakoś ostatnio w Kujawsko Pomorskim kiepsko z wyjazdami,a pogoda zajebista.Proponuje poczytac zakładkie w dziale Kujawsko pomorskie tam jest napisane żeby informowac o imprezach regionalnych i ja to robie z myślą o innych z Bractwa Suzuki .Więc wyluzuj kolego.Pozdrawiam.prymek pisze:Milego smiganka! My raczej organizujemy sie sami i nie latamy po wszystkich forach szukajac jakichs wyjazdow
Zapraszam: http://www.bractwo-suzuki.pl/forum/viewtopic.php?t=2949
pzdr
prym
Weekend majowy
Moderator: KROPEK
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: świat i okolice
XJR 1300 na ohlinsah
Oj Dareczku! Jesli chodzi o rozp i zako sezonu w Bydzi to uczestniczylem zanim pewnie ty pomyslales jeszcze o 2 kolkach (o ile wiesz lub nie moj sprzet stoi w serwisie stad moj brak udzialu w tym roku)! Nastepnie - nie zyje tylko Ustroniem (nie wiem czy napewno tam pojade-z wiadomej przyczyny). Poza tam wyroslem z komercyjnych spędow oraz smigania wkolo komina tylko ! A`propos naszych wspolnych spotkan to jak widac m.in. w gallery to robimy to dosc czesto : silownia,targi cardinall,targi expo,gokarty,niedlugo paintball ! To raczej Ciebie na nich nie widac!Darek pisze: Tylko widzisz Prymek ,ty żyjesz wyłącznie Ustroniem, a nawet nie wiesz jak wygląda zozpoczęcie sezonu w Bydgoszczy Jest wiele innych okazji żeby polatac więc latam,bo jakoś ostatnio w Kujawsko Pomorskim kiepsko z wyjazdami,a pogoda zajebista.Proponuje poczytac zakładkie w dziale Kujawsko pomorskie tam jest napisane żeby informowac o imprezach regionalnych i ja to robie z myślą o innych z Bractwa Suzuki .Więc wyluzuj kolego.Pozdrawiam.
Czytac umiemy ( inne forum) i jak ktos jest zainteresowany na jakies impry z poza BS to zawsze mozna jechac! Moze sam cos zaproponujesz od siebie?
Pzdr forumowicza
prymek
P.S. To jak odwazymy sie na 1000 km w 3 dni, czyli Ustron?
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: świat i okolice
Widzisz kochany jesteś w błędzie,o 2 kołeczkach pomyślałem o wiele szybciej od Ciebie bo 23 lata temu .wtedy Ty jeszcze pchałeś drewniane samochodziki w piaskownicy.Te nazwane przez ciebie spędy to wyjazdy do różnych miejscowości w ok. 10 maszyn.i nie jest to tzw. latanie w koło komina bo ostatni wyjazd miał 360km .Co do spotkań to interesuje mnie jazda motocyklem a nie pakowanie w siłowni lub jazda na gokartach,od tego mam motocykl.prymek pisze:Oj Dareczku! Jesli chodzi o rozp i zako sezonu w Bydzi to uczestniczylem zanim pewnie ty pomyslales jeszcze o 2 kolkach (o ile wiesz lub nie moj sprzet stoi w serwisie stad moj brak udzialu w tym roku)! Nastepnie - nie zyje tylko Ustroniem (nie wiem czy napewno tam pojade-z wiadomej przyczyny). Poza tam wyroslem z komercyjnych spędow oraz smigania wkolo komina tylko ! A`propos naszych wspolnych spotkan to jak widac m.in. w gallery to robimy to dosc czesto : silownia,targi cardinall,targi expo,gokarty,niedlugo paintball ! To raczej Ciebie na nich nie widac!Darek pisze: Tylko widzisz Prymek ,ty żyjesz wyłącznie Ustroniem, a nawet nie wiesz jak wygląda zozpoczęcie sezonu w Bydgoszczy Jest wiele innych okazji żeby polatac więc latam,bo jakoś ostatnio w Kujawsko Pomorskim kiepsko z wyjazdami,a pogoda zajebista.Proponuje poczytac zakładkie w dziale Kujawsko pomorskie tam jest napisane żeby informowac o imprezach regionalnych i ja to robie z myślą o innych z Bractwa Suzuki .Więc wyluzuj kolego.Pozdrawiam.
Czytac umiemy ( inne forum) i jak ktos jest zainteresowany na jakies impry z poza BS to zawsze mozna jechac! Moze sam cos zaproponujesz od siebie?
Pzdr forumowicza
prymek
P.S. To jak odwazymy sie na 1000 km w 3 dni, czyli Ustron?
P.S.To jak odważymy się na 2500km w 1 dzień ,czyli Rzym?
XJR 1300 na ohlinsah
Nie myl jazdy od spedzania czasu wolnego w gronie Braci! Rzym hmm? Nie mów ze sie do kogoś podczepiles ! O ile pamietam to do Chorwacji autem sie baliscie jechac
Pozdrawiam
prymek
P.S. Kumple jada do Maroka - moze tez bedziesz chetny-tylko ze tego ogloszenia raczej nie znajdziesz na innych forumkach.
Pozdrawiam
prymek
P.S. Kumple jada do Maroka - moze tez bedziesz chetny-tylko ze tego ogloszenia raczej nie znajdziesz na innych forumkach.