Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
Mam małą zagwozdkę, mianowicie mam coś na podobieństwo filtra powietrza wychodzącego z przodu motocykla. Czy ktoś z was ma coś takiego? Od czego to jest? i najważniejsze, jak to jest umocowane? Bo ja nie mogę znaleźć miejsca aby nie zawadzało o lagę. U mnie znajduję się to (patrząc z pozycji na siodle) z lewej strony.
Nie wyglada to na nic seryjnego, bo ja swoją 600-tke swego czasu miałem rozebraną w mak i nic takiego na pewno nie było. Zobacz gdzie ten przewód wchodzi. Odpal moto i zobacz czy tam czasem nie dmucha z tego króćca. Może ktoś wypiął odmę z airbox'a i podpiął do tego co tam masz.
hej, ja proponowałbym zamontować ten przewód np. do tłumika i zobaczyć że, jeżeli reakcja motocykla będzie bez zmian to znaczy że ten przewód jest tak potrzebny w moto jak cola do whisky czyli i bez coli można pić i z colą też:) a tak na poważnie moja strzyga gsx600f tez tego nie miała. pozdr