Dział dla Braci z województwa podlaskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Necik i Remi - gratuluję otrzymania tytułu BS BROTHER !!! Należało się Wam :cmok: Zawsze mogę liczyć na Waszą pomoc i dobrą radę. Niech BS Podlaskie rośnie w siłę !!
PS. Pozostałym wyróżnionym również gratuluję
GIENCIA :aniolek:
Nie zatrzymam się, jak już złapię wiatr...
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było.... Czarny Bandit 600S ... i to też już było.... Na razie leżę i pachnę ....
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było.... Czarny Bandit 600S ... i to też już było.... Na razie leżę i pachnę ....
Necik pisze:
Łoj i juz sie napił :? No nic, wypada sie tylko podporzadkowac wladzy i zadbac by czerwonym i niebieskim szklo nie schlo :luf:
No to mam nadzieję, że sama nie będę musiała pić :lol: :lol: Necik nic się nie martw kolorowi szybko chodzą spać haha
Hehe spieszmy pić z kolorowymi tak szybko zalegają hehe syndrom nagle zmogło
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D... Pozdrawiam
kosik pisze:Nie ma picia !! !! !! !!
Piją tylko czerwoni i niebiescy,Ty polewasz
Gratulacje !! !! !!
Coraz bardziej mnie wkurzasz Kosik ! Zawsze odczuwałem Twoją niechęć do mojej osoby , ale teraz to już przegiąłeś :angry_smile:
Ps . GRATULACJE BRACISZKOWIE !
Dla każdego dziadka na stare latka
najlepsze są wnuki i Volusia Suzuki M800; teraz Suzuki Intruder VLR 1800 C1800R Augustów pozdrawia 502 536 214
ŻYJ TAK , ABY KAŻDY CHCIAŁ SIĘ Z TOBĄ WÓDKI NAPIĆ
Gratulacje !! !! !!
Coraz bardziej mnie wkurzasz Kosik ! Zawsze odczuwałem Twoją niechęć do mojej osoby , ale teraz to już przegiąłeś :angry_smile:
Roland nie bierz tego az tak doslownie. Dla mnie czarny, zielony, czerwony czy niebieski to ta sama liga. Kosik poprostu chcial byc zabawny i spoko. Nie ma co lapac ludzi za slowka. Mnie tak latwo ci ,,kolorowi" nie spacyfikuja, takze pijemy wszyscy
Gratulacje !! !! !!
Roland nie bierz tego az tak doslownie. Dla mnie czarny, zielony, czerwony czy niebieski to ta sama liga. Kosik poprostu chcial byc zabawny i spoko. Nie ma co lapac ludzi za slowka. Mnie tak latwo ci ,,kolorowi" nie spacyfikuja, takze pijemy wszyscy
:shock: O adwokat Kosika się znalazł ! A co Ty myślisz , ze my z Andrzejkiem już sami nie umiemy się dogadać Chyba miał rację z tym piciem - będziesz tylko polewał :lol: :lol: :lol:
Dla każdego dziadka na stare latka
najlepsze są wnuki i Volusia Suzuki M800; teraz Suzuki Intruder VLR 1800 C1800R Augustów pozdrawia 502 536 214
ŻYJ TAK , ABY KAŻDY CHCIAŁ SIĘ Z TOBĄ WÓDKI NAPIĆ
Tak kosik stanowczo przesadził , a ty Roland weś wyluzuj troche. :angry_smile: hiehiehie ale sie naj*bie z wami jak was spotkam
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D... Pozdrawiam