Oddam
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 14
Re: Oddam
oddam papierową instrukcję GSX-R600 K7 (K6)
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
ODDAM
1. stelaże boczne do DL 1000 Givi z brakami, jak na zdjęciach tj.: brak 2 z 4 rolek do mocowania kufra (można zastąpić śrubą) oraz jest lekko przydrapany zatrzask
2. oryginalne gumki Givi jako dystanse pomiędzy stelażem a kufrem - rzecz często gubiąca się
Nie jestem pewien czy te stelaże są kompletne, chyba powinien być jeszcze taki mały pałąk pomiędzy nimi na wysokości błotnika tylnego. Poszukam.
Odbiór osobisty lub przekażę przedstawicielowi regionu w Karpicku na początku lutego lub dowiozę w maju. Nie wysyłam pocztą czy innymi kurierami. Ewentualnie przesyłką konduktorską, bo tam nie trzeba pakować
HB
Edit: Nieaktualne. Komplet idzie do Letka. Cius!
1. stelaże boczne do DL 1000 Givi z brakami, jak na zdjęciach tj.: brak 2 z 4 rolek do mocowania kufra (można zastąpić śrubą) oraz jest lekko przydrapany zatrzask
2. oryginalne gumki Givi jako dystanse pomiędzy stelażem a kufrem - rzecz często gubiąca się
Nie jestem pewien czy te stelaże są kompletne, chyba powinien być jeszcze taki mały pałąk pomiędzy nimi na wysokości błotnika tylnego. Poszukam.
Odbiór osobisty lub przekażę przedstawicielowi regionu w Karpicku na początku lutego lub dowiozę w maju. Nie wysyłam pocztą czy innymi kurierami. Ewentualnie przesyłką konduktorską, bo tam nie trzeba pakować
HB
Edit: Nieaktualne. Komplet idzie do Letka. Cius!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pn, 10 gru 2012, 00:58 przez Hube, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- BS Brother
Oddam w dobre ręce;
1. Kurtka letnia rozmiar L, letnia, przewiewna z nieprzewiewną podpinką. Używana, a jakże. Stan dobry. Na zdjęciach widać że producent przewidział na niej białe paski. Ale te paski nie są białe bo są brudne (wg mojej żony) lub pokryte patyną dróg wg mnie Najłatwiej jakby ktoś sobie odebrał osobiście. Jeżeli w grę wchodziłoby wysłanie pocztą to albo biorący zapłaci za przesyłkę albo jeżeli będzie na rozpoczęciu wystarczy że mnie upije. Może jeszcz po prostu oddać pieniądze za przesyłkę.
2. Spodnie skórzane damskie używane. Skóra dość cieńka i bez ochraniaczy. Takie raczej "cruzerowe" one są. Stan dobry. Talia 78 cm, biodra 100 cm, długość 92 cm. Ponieważ spodnie są mojej żony więc wariant alkoholowy pokrywania kosztów ewentualnej przesyłki opisany w punkcie 1 odpada. Więc albo odbiór osobisty albo mamona.
Jarek
Jakby co info na PW.
1. Kurtka letnia rozmiar L, letnia, przewiewna z nieprzewiewną podpinką. Używana, a jakże. Stan dobry. Na zdjęciach widać że producent przewidział na niej białe paski. Ale te paski nie są białe bo są brudne (wg mojej żony) lub pokryte patyną dróg wg mnie Najłatwiej jakby ktoś sobie odebrał osobiście. Jeżeli w grę wchodziłoby wysłanie pocztą to albo biorący zapłaci za przesyłkę albo jeżeli będzie na rozpoczęciu wystarczy że mnie upije. Może jeszcz po prostu oddać pieniądze za przesyłkę.
2. Spodnie skórzane damskie używane. Skóra dość cieńka i bez ochraniaczy. Takie raczej "cruzerowe" one są. Stan dobry. Talia 78 cm, biodra 100 cm, długość 92 cm. Ponieważ spodnie są mojej żony więc wariant alkoholowy pokrywania kosztów ewentualnej przesyłki opisany w punkcie 1 odpada. Więc albo odbiór osobisty albo mamona.
Jarek
Jakby co info na PW.
Obecnie Hayabusa K5
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Otrzymane Polubienia: 4
Nolan N84 XXL używany , pinlock nie działa , ogólne byłem zadowlony, ale czas na zmiany , do odebrania na rozpoczęciu ...
był ;
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat
jest :
"brzydszych nie było" ??............... ważne że w 8 sekund do 200 km/h
Nobody's Perfect
692 49 69 30
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat
jest :
"brzydszych nie było" ??............... ważne że w 8 sekund do 200 km/h
Nobody's Perfect
692 49 69 30
Zacny artykuł o kufrach made by Letko, przypomniał mi, że mam kufry do GS 500 hepco&becker, swoje latka już mają, ale nie sa nigdzie uszkodzone mechanicznie. Mogą jeszcze posłużyć.
Chętnie oddam w dobre ręce.
Kufry oczywiście ze stelażem, kluczykami, stan jak na zdjęciu. Jeśli ktoś chętny to zapraszam:)
Chętnie oddam w dobre ręce.
Kufry oczywiście ze stelażem, kluczykami, stan jak na zdjęciu. Jeśli ktoś chętny to zapraszam:)
-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 2
monitor CRT DELL 21 cali, oczywiście sprawny, jeśli ktoś potrzebuję i sobie sam odbierze - to zapraszam
http://picasaweb.google.pl/Bogdi64
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach
A1 RH-
tel. 0603 765 563
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach
A1 RH-
tel. 0603 765 563
-
- Moderator
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 14
Re: instrukcje Suzuki
to instrukcje czy serwisówki?
zerknij np. do działu "szukaj", było tego trochę, np. tutaj http://www.suzuki-moto.pl/instrukcje.html
ew. nie myślałeś o wrzuceniu listy zamiast zrzutu?
zerknij np. do działu "szukaj", było tego trochę, np. tutaj http://www.suzuki-moto.pl/instrukcje.html
ew. nie myślałeś o wrzuceniu listy zamiast zrzutu?
Kod: Zaznacz cały
cmd
d:
cd MOTOCYKLE\Suzuki
dir /b > lista.txt
pozdrawiam,
Emil
Emil
-
- Zmieniacz Żarówek
- Województwo: lubelskie
- Kontakt:
Oddam Kurtkę Ramoneskę
Witajcie,
mam do oddania, przesłania kurtkę, ramoneskę..dostałem ją od HAKONA z forum,
niestety i na mnie okazała się za mała..nie mogę się zapiąć..załączam zdjęcie..
może znajdzie się szczęśliwy przyszły posiadacz, na którego to będzie pasować..
ja niestety mam nie te wymiary !!
chętnie prześlę kurierem na swój koszt następnej zainteresowanej osobie, może okaże się że będzie w sam raz..KURTKA Z HISTORIĄ
zainteresowanym prześlę na priv konkretne wymiary..
pomierzę, opiszę..prześlę, jak będzie pasować..wysyłam..
także..czekam na info..
SPRAWA NIE AKTUALNA, ZNALAZŁ SIĘ CHĘTNY,
mam do oddania, przesłania kurtkę, ramoneskę..dostałem ją od HAKONA z forum,
niestety i na mnie okazała się za mała..nie mogę się zapiąć..załączam zdjęcie..
może znajdzie się szczęśliwy przyszły posiadacz, na którego to będzie pasować..
ja niestety mam nie te wymiary !!
chętnie prześlę kurierem na swój koszt następnej zainteresowanej osobie, może okaże się że będzie w sam raz..KURTKA Z HISTORIĄ
zainteresowanym prześlę na priv konkretne wymiary..
pomierzę, opiszę..prześlę, jak będzie pasować..wysyłam..
także..czekam na info..
SPRAWA NIE AKTUALNA, ZNALAZŁ SIĘ CHĘTNY,
w pogodę i niepogodę śmigam Suzuki Boulevard C50. . .
- - -
ceną czegokolwiek jest ilość życia jaką na to przeznaczamy. . .
- - -
ceną czegokolwiek jest ilość życia jaką na to przeznaczamy. . .
-
- Podpatrywacz
- Województwo: śląskie
Oddam za darmo ramkę do tablicy rejestracyjnej z nadrukiem SUZUKI MM RIDER SUZUKI, a pod spodem adres dealera z Łodzi
J... jednoślad 350 --> H... jednoślad 650 NTV Deauville --> Suzuki Bandit 650 SA